×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-02-06
Bērnudārzs „Ābelīte” atzīmē 45 gadu jubileju

2.februārī bērnudārzs „Ābelīte” atzīmēja 45.dzimšanas dienu, kuras laikā audzēkņi un bērnudārza audzinātājas tikās „Pasaku karnevālā”. Visi kopīgi gatavoja kūkas un piedalījās svētku ballītē.

Šobrīd bērnudārzu apmeklē 236 mazie siguldieši un iestādē darbojas 11 grupiņas. Katru gadu mācības pirmsskolas izglītības iestādē uzsāk vidēji 54 bērni, veidojot trīs  mazo bērnu grupiņas. Par mazajiem siguldiešiem rūpējas 24 pirmsskolas izglītības skolotājas, skolotājs logopēds, psihologs, mūzikas skolotājas, sporta skolotāja un tehniskais personāls 23 cilvēku sastāvā.

Kopš tika atklāts bērnudārzs, 1974.gadā, tā pastāvēšanas laikā izveidojušās tradīcijas, kas iepriecina gan bērnudārza audzēkņus, gan darbiniekus – tiek koptas latviešu tautas tradīcijas un saskarsme ar dabu, svinēti gadskārtu ieražu svētki, ziemas un vasaras sporta diena, Veselības nedēļas, Mākslas un teātra dienas, atzīmētas intelektuālo spēļu pēcpusdienas. Tiek rīkota eksperimentu nedēļa „Zili, zaļi brīnumi”, radošās darbnīcās bērniem kopā ar vecākiem, vecmāmiņu pēcpusdienas, „Cālis” un citi pasākumi. Bērnudārza personāls organizē arī pastaigas ārpus teritorijas, kuru laikā audzēkņiem ir iespēja iepazīt Siguldas apkārtni un dabu.

„Ābelītes” lepnums ir audzēkņi un viņu vecāki; tieši sadarbība ar vecākiem dod gandarījumu par paveiktiem darbiem un realizētām iecerēm.

Informāciju sagatavoja:
bērnudārza „Ābelīte” vadītājas vietniece izglītības jomā
Ilze Kanajeva-Salnā


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi