×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-02-08
Nedēļas nogalē aicina baudīt aktīvo atpūtu Siguldā

Latvijas mīlētākā pilsēta Sigulda nedēļas nogalē gan novadniekus, gan viesus aicina baudīt ziemas priekus – no jauna apgūt vai pilnveidot savu slidotprasmi slidotapmācības nodarbībās, izbaudīt elpu aizraujošus nobraucienus Siguldas un apkārtnes slēpošanas trasēs, kā arī pēc aktīvas dienas relaksēties kādā no SPA vai izmantot Siguldas Sporta centra plašās atpūtas iespējas. Ziemas galvaspilsētā ikviens var atrast sev piemērotāko atpūtas veidu, lai nedēļas nogali pavadītu aizraujoši.

Drosmīgi pirmie soļi uz slidām slidotapmācības nodarbībās
Lai novadnieki un viesi varētu pilnveidot savas slidošanas prasmes, plānots, ka sestdien, 9.februārī, slidotavā pie Siguldas Sporta centra atbilstošu laikapstākļu gadījumā norisināsies slidotapmācības nodarbības, kuras bērniem no 6 līdz 12 gadu vecumam notiks no plkst.12.00 līdz 13.00, bet slidotgribētājiem, kas vecāki par 12 gadiem – no plkst.13.00 līdz 14.00. Dalības maksa vienā nodarbībā ir 5 eiro. Nodarbībām iepriekš jāpiesakās, zvanot uz tālruņa numuru 27888159. Dalībnieku skaits nodarbībā ir ierobežots. Labvēlīgos laikapstākļos nodarbības norisināsies visas februāra sestdienas.

Atgādinām, ka bezmaksas slidotava ir atvērta apmeklētājiem katru dienu no plkst.12.00 līdz 22.00. Ziemas aktīvās atpūtas baudītājiem ir pieejama arī slidu noma. Slidotava ir izveidota uz 250 metrus garā pilsētas stadiona skrejceliņa, tā ir apskaņota un apgaismota, ļaujot baudīt slidotprieku gan diennakts gaišajā, gan tumšajā laikā.

Aizraujoši nobraucieni Siguldas un apkārtnes slēpošanas trasēs
Fischer Slēpošanas centrā slēpotājiem pieejams trīs kilometrus garš un 6 metrus plats aplis ar ievilktu klasikas sliedi. Sportiskākam slēpojumam trasē izveidoti vairāki sniega kalniņi, savukārt iesācējiem piemērotāks būs 200 metrus garš stadiona aplis gan klasikas, gan slidsoļa apgūšanai. Distanču slēpošanas trasē darbojas inventāra noma, serviss, kameršļūkšnas klaniņš, kā arī pieejamas dušas, pirts, Concept2 SkiErg trenažieris, bet pēc iepriekšēja pieteikuma pieejami instruktora pakalpojumi. Darba dienās trase ir atvērta no plkst.9.00 līdz 21.00, bet nedēļas nogalē no plkst.10.00 līdz 20.00. Distanču slēpošanas trases cenrādis pieejams šeit, bet par sniega daudzumu un distanču slēpošanas trases kvalitāti var vairāk uzzināt Fischer Slēpošanas centra tīkla kamerā.

Siguldas Pilsētas trasē darbojas gan lielais, gan mazais kalns, kas darba dienās ir atvērti no plkst.12.00 līdz 21.00, sestdienās no plkst.9.00 līdz 21.00, bet svētdienās no plkst.10.00 līdz 20.00. Šogad Siguldas Pilsētas trasē ir atvērta arī jauna iesācēju trase, kurā sadarbībā ar instruktoriem ir iespēja apgūt pirmās iemaņas kalnu slēpošanā un snovbordā. Siguldas Pilsētas trasē ir pieejama inventāra noma un serviss, bet pēc iepriekšēja pieteikuma – instruktora pakalpojumi. Slēpošanas trases cenrādis pieejams šeit. Sniega daudzumu un slēpošanas trases kvalitāti var novērtēt trases tīkla kamerā.

Aizraujošā ziemas sezona turpinās arī Kaķīškalnā – slēpošanas trasē darba dienās mazais kalns ir atvērts no plkst.14.00 līdz 22.00, bet lielais kalns no plkst.16.00 līdz 22.00. Nedēļas nogalē ikviens slēpotājs trasi varēs apmeklēt no plkst.10.00 līdz 22.00. Kaķīškalna lielā trase ir vairāk nekā 300 metrus gara, bet mazā – aptuveni 100 metrus gara. Trasē pieejama inventāra noma, kā arī instruktoru pakalpojumi. Slēpošanas trases cenrādis un trases tīkla kamera pieejama šeit.

Reiņa trasē ir atvērta galvenā un iesācēju trase, pieejama distanču trase, kur iespējams braukt ar savām slēpēm, atvērts bērnu parks un kameršļūkšanas trase. Reiņa trase darbojas pirmdien – trešdien no plkst.14.00 līdz 21.00, ceturtdien – piektdien no plkst.14.00 līdz 22.00, bet nedēļas nogalē tā ir atvērta sestdien no plkst.10.00 līdz 22.00 un svētdien no plkst.10.00 līdz 21.00. Ir iespēja iznomāt inventāru gan slēpošanai, gan snovbordam, tāpat pieejami instruktoru pakalpojumi. Savukārt slēpošanas trases cenrādis pieejams šeit.

Rāmkalnu slēpošanas trasē iespējams veikt 200 metru garus nobraucienus, no kuriem viens ir ātrs un sportisks, bet otrs ir lēzenāks un vairāk piemērots bērniem vai tiem, kuri vēl mācās. Trase no pirmdienas līdz ceturtdienai ir atvērta no plkst.13.00 līdz 21.00, bet piektdienās no plkst.13.00 līdz 22.00. Sestdien trase darbosies no plkst.9.00 līdz 22.00, bet svētdien no plkst.9.00 līdz 21.00. Papildus tiek piedāvāta arī inventāra noma. Slēpošanas trases cenrādis pieejams šeit, savukārt sniega daudzumu un slēpošanas trases kvalitāti var novērtēt trases tīkla kamerā.

Procedūras labsajūtai SPA un Siguldas Sporta centra atpūtas piedāvājumos
Siguldā un tās tuvākajā apkārtnē ir pieejamas dažādas izvēles iespējas relaksācijai SPA, baseinos vai dažāda veida pirtīs. Ir iespēja atrast piemērotāko atpūtas veidu ikvienai gaumei – gan tradicionālas lauku pirtis, gan mūsdienīgas SPA procedūras ķermeņa kopšanai un relaksācijai par ko vairāk iespējams uzzināt šeit

Savukārt Siguldas Sporta centrā īpaši gaidītas ir ģimenes ar bērniem, lai izbaudītu Ūdens atrakciju un atpūtas parku, kurā pieejams bērnu ūdens atrakciju baseins, ūdens slīdrenes 40 metru garumā, kā arī hidromasāžas un aukstā ūdens baseini. Tāpat iespējams atpūsties, peldot 25 metrus garajā peldbaseinā ar četriem celiņiem, kā arī speciālā bērnu peldētapmācības baseinā. Siguldas Sporta centrā gan novadniekiem, gan viesiem ir pieejama sausā un mitrā sauna, tvaika un infrasarkanā pirts, kā arī hidromasāžas dušas. Papildu informācija pieejama šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi