×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-02-11
Laurenču sākumskolā atzīmēta pirmklasnieku 100.skolas diena

8.februārī Laurenču sākumskolā tika atzīmēta pirmklasnieku 100.skolas diena, kurai par godu Skolēnu padome bija sagatavojusi dažādus uzdevumus, lai pārbaudītu pirmklasnieku atjautību, veiklību, apgūtās prasmes un zināšanas.

Skolēniem bija iespēja darboties piecās stacijās, kas katra bija pakārtota noteiktam mācību priekšmetam. Latviešu valodas stacijā skolēnu uzdevums bija atminēt krustvārdu mīklu, matemātikā tika pārbaudīta saskaitīšanas prasme, sociālo zinību stacijā skolēni centās atpazīt Laurenču sākumskolas darbiniekus, puzlē savienojot personas vārdu un fotogrāfiju ar ieņemamo amatu. Mājturības stacijā skolēni veidoja grāmatzīmes, bet sporta stacijā bija jāpārbauda veiklība līkloču skrējienā un kopīgi no burtu kartītēm jāsaliek teikums „Pirmklasnieku simtā diena!”.

Pārsteigumu pirmo klašu skolēniem bija sagatavojusi arī 6.b klases skolniece Evelīna Balode, uzrakstot 100.skolas dienas svētkiem īpašu pasaku, kas tika izspēlēta kā leļļu teātris.

Pasākuma noslēgumā pirmklasnieki visiem parādīja sagatavoto mājasdarbu – savas klases vizītkarti, vēlāk saņemot īpašo 100.skolas dienas medaļu, kuras tapšanā piedalījās visi 2.klašu skolēni.

Informāciju sagtatavoja:
Laurenču sākumskolas direktora vietniece audzināšanas jomā
Vanesa Čeičiniece


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi