×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-02-11
Jauniešu iniciatīvu centrā „Mērķis” būs iespēja apgūt improvizāciju

Pirmdien, 11.februārī, plkst.18.00 jauniešu iniciatīvu centrā „Mērķis” (Raiņa ielā 3) notiks pirmā improvizācijas teātra nodarbība, kurā aicināti piedalīties jaunieši vecumā no 14 līdz 18 gadiem ar vai bez pieredzes teātra zinībās. Plānots, ka nodarbības turpmāk notiks divas reizes nedēļā pirmdienās no plkst.18.00 līdz 19.30 un ceturtdienās no plkst.17.30 līdz 19.00.

Ideja par improvizācijas grupas izveidi jauniešu iniciatīvu centrā „Mērķis” radās pašiem jauniešiem, kuri vēlējas rast iespēju apgūt improvizācijas iemaņas kā aktīvu laika pavadīšanu, darbojoties un improvizējot.

Projekts iecerēts kā radoša laika pavadīšana, komunikācijas spēju attīstīšana, aktiermeistarības apgūšana, improvizācijas, kā arī sevis prezentēšanas, sava viedokļa un vērtību izprašana. Šīs nodarbības atšķirsies ar to, ka paši jaunieši ierosinās un veidos etīdes un projekta noslēguma izrādi, daloties ar savu iniciatīvu un idejām. Nodarbību vadītājs tikai nosacīti būs režisors un skolotājs, kas palīdzēs saprast un tikai virzīs uz kopējo mērķi. Improvizācija ir veids, kā sevi atklāt, nebaidīties izteikties un brīvi darboties, noformulēt domu un iegūt domubiedrus – augt un dzīvot interesanti.

Projekts tika pieteikts Siguldas novada pašvaldības konkursā „Siguldas novada jauniešu projektu konkurss” un to līdzfinansē Siguldas novada pašvaldība.

Informāciju sagatavoja:
Jauniešu iniciatīvu centra „Mērķis” projektu vadītāja
Vita Beinerte


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi