×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-02-11
Žetonu vakars Siguldas Valsts ģimnāzijā

Piektdien, 8.februārī, Siguldas Valsts ģimnāzijā notika jau 83.Žetonu vakars, kurā topošie absolventi, šobrīd jau abiturienti, saņēma īpašas piemiņas zīmes – piespraudes un kulonus ar skolas simboliku. Šis vakars, kad 12.klašu skolēni var pabūt kopā pirms eksāmenu sākuma, katru gadu ir viens no gaidītākajiem pasākumiem ne tikai ģimnāzijā, bet arī Siguldā.

Visus klātesošos, jo īpaši topošos absolventus, šoreiz ļoti neparastā formā uzrunāja direktors Rūdolfs Kalvāns, pasākuma pirmajās minūtēs atraktīvi ievedot un iesaistot klātesošos it kā īpašā izrādē – notikumā pirms notikuma, kas sekos vakara otrajā daļā. Vakara 1.daļā bija daudz dažādu muzikālu priekšnesumu, jo 12.klašu skolēni sirsnīgi un radoši pateicās savām klašu audzinātājām un visiem pedagogiem, kā arī saviem vecākiem.

Otrajā – neformālajā Žetonu vakara daļā – izglītojamie priecēja ar iepriekš gatavotu iestudējumu – izrādi „Lai veicas, Mazais Princi!”, kurā, satiekoties mūsdienu dzīves realitātei ar nosacītību, tika izdzīvots, izdejots un ar speciāli šai izrādei pašsacerētu dziesmu un tekstu palīdzību arī mūzikas grupas izdziedāts Mazā Prinča stāsts. Topošie absolventi pārsteidza un pierādīja, ka ir izdomas bagāti un ļoti talantīgi, liekot klātesošajiem pedagogiem, vecākiem, draugiem un citiem viesiem gan līdzpārdzīvot un padomāt, gan just līdzi galveno varoņu gaitām un sirsnīgi izsmieties.

Novēlam 12.klašu skolēniem panākumus mācībās un eksāmenos, vienlaicīgi nesteidzoties un izbaudot šo skaisto vidusskolas laiku!

Informāciju sagatavoja:
12.d klases audzinātāja
Inta Janule


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi