×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-02-12
Siguldas Sporta skolas audzēknes startē Eiropas Jaunatnes ziemas olimpiādē

Divas Siguldas Sporta skolas audzēknes – distanču slēpotāja Kristīne Brunere (treneris Raivis Zīmelis) un kalnu slēpotāja Rēzija Krastiņa (trenere Sandra Meldere), ir iekļautas Latvijas izlases sastāvā, kas piedalās Eiropas Jaunatnes ziemas olimpiādē, lielākajā kompleksajā sporta forumā jauniešiem Eiropā.

Uz olimpiskajām idejām balstītas sacensības notiek jau 14.reizi un jaunos atlētus no visas Eiropas šoreiz uzņem Bosnijas un Hercegovinas pilsēta Sarajeva un Austrumu Sarajeva. Latvijas jaunie sportisti olimpiādes sacensībās startēs biatlonā, distanču un kalnu slēpošanā, šorttrekā un daiļslidošanā.

Gan pēc sporta veidu klāsta, gan ceremoniju ziņā Eiropas Jaunatnes ziemas olimpiāde līdzinās olimpiskajām spēlēm. Sporta programmā tiek izmantota olimpiskā simbolika un atribūtika, kā arī olimpisko spēļu tradīcijas. Šo pasākumu laikā dalībnieki vislielākajā mērā var sajust olimpisko gaisotni.

Latvijas jaunatnes olimpiskās komandas „Sarajeva 2019” sastāvā ir iekļauti 19 sportisti, kas startēs piecos no astoņiem sacensību programmā paredzētajiem sporta veidiem. Daiļslidošanā startēs divi sportisti, distanču slēpošana būs pārstāvēta ar sešiem slēpotājiem, biatlonā uz starta stāsies četri sportisti, kalnu slēpošanā meistarību pārbaudīs seši jaunie atlēti, bet šorttreka sacensībās Latvija būs pārstāvēta ar vienu sportisti.

14.Eiropas Jaunatnes ziemas olimpiādē norisinās no 9. līdz 16.februārim. Sacensībās savu sportisko meistarību pārbaudīs 1600 jauno ziemas sporta veidu atlētu no 46 Eiropas valstīm, vecumā no 14 līdz 18 gadiem.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi