×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-02-13
Aizvadītas Siguldas novada skolu sacensības basketbolā C vecuma grupā

12. februārī Siguldas Sporta skolas zālē tikās piecas skolu basketbola komandas, lai noskaidrotu labākos basketbolistus Siguldas novada skolu sacensībās C vecuma grupā, kura ietver 2005.–2006. gadā dzimušos.

Četrām zēnu komandām no Siguldas Valsts ģimnāzijas, Siguldas pilsētas vidusskolas, Allažu pamatskolas un Siguldas 1. pamatskolas spēcīgu konkurenci izrādīja Siguldas Valsts ģimnāzijas meiteņu komanda, kas interesantās un azartiskās spēlēs cīnījās pret zēnu komandām. Pateicoties stabilai komandas spēlei un garākam rezervistu soliņam, visās spēlēs uzvaras un līdz ar to arī 1. vietu turnīrā guva Siguldas Valsts ģimnāzijas zēnu komanda.

Labas basketbola prasmes demonstrēja Siguldas 1. pamatskolas komandas zēni. Zaudējot tikai ģimnāzijas puišiem, viņi ierindojās 2. vietā. Par 3. vietu risinājās spraiga cīņa starp Allažu pamatskolu un Siguldas pilsētas vidusskolu. Ar viena punkta starpību uzvarēja Allažu komanda un saņēma bronzas medaļas.

Sacensības tiesāja Siguldas Sporta skolas Basketbola nodaļas audzēkņi, kuriem tiesnešu prakse ietilpst Sporta skolas mācību programmā.

Nākamās skolu sporta sacensības notiks šahā 16. februārī Siguldas pagasta Kultūras namā, savukārt 20. februārī Siguldas Sporta centrā notiks Vidzemes reģiona finālsacensības tautas bumbā.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Sporta skolas direktora vietniece 
Karīna Putniņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi