×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-02-14
Šonedēļ Siguldas novadā: Latvijas čempionāts distanču slēpošanā, džudo turnīrs un citi notikumi

Šajā nedēļas nogalē Siguldā notiks vairākas sacensības – 2.posms Latvijas čempionātā distanču slēpošanā, 11.Starptautiskais džudo turnīrs „Sigulda 2019”, Latvijas Basketbola līgas 3.divīzijas spēle, 3.Siguldas novada skolēnu ātrā šaha turnīrs un VI sezonas 9.posms sacensībās šļūkšanā ar lāpstu „ShowelRace”. Kultūras cienītāji aicināti piedalīties Meteņdienas pasākumā „Nāci, nāci, Metenīti!” Turaidas muzejrezervātā, savukārt „Siguldas devonā” notiks mūzikas un dejas izrāde „Māsa Kerija”.

 

 

Piektdien, 15.februārī

  • Plkst.19.00 Latvijas Basketbola līgas 3.divīzijas spēle Sigulda–Vidzemes Augstskola Siguldas Sporta skolā.
  • No plkst.19.00 līdz 20.00 viktorīnas spēles „Dullais Antiņš” 4.kārta Zaļās Villas kvartālā. Komandu var pārstāvēt 2–5 cilvēki, viktorīnai jāpiesakās, komandas nosaukumu un dalībnieku skaitu sūtot uz e-pasta adresi dullais.antins@gmail.com. Dalības maksa vienai personai – 3 eiro.
  • Plkst.21.00 atpūtas vakars „Mīlestība – mirdzošs gaismas stars” Allažu pagasta Tautas namā. Pasākumu vadīs Juris Mūrmanis, ar deju mūziku priecēs grupa „Zelta Kniede”. Galdiņu rezervācija, zvanot uz tālruņa numuru 28309186. Ieejas maksa – 8 eiro,Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem – 7 eiro.

Sestdien, 16.februārī

  • Plkst.9.00 bezmaksas NTC nodarbība Siguldas Sporta centrā
  • Plkst.10.00 Latvijas čempionāta distanču slēpošanā otrais posms,  kas vienlaicīgi būs arī Starptautiskās Slēpošanas federācijas (FIS) sacensības Fischer Slēpošanas centrā. Čempionāts sāksies ar sprintu brīvajā stilā un jauniešu sacensībām skikrosā.
  • Plkst.10.00 11.Starptautiskais džudo turnīrs „Sigulda 2019” bērniem un jauniešiem Siguldas Sporta centrā. Turnīrs notiek 16. un 17.februārī; sacensību laikā katrs sportists mēģinās pierādīt, ka tieši viņš ir pelnījis kāpt uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena. Šajā dienā startēs U12, U14 un U16 vecuma grupas.
  • Plkst.11.00 3.Siguldas novada skolēnu ātrā šaha turnīrs Siguldas pagasta Kultūras nama Mazajā zālē. Reģistrācija sacensībām atvērta no plkst.10.30. Sacensību nolikums aplūkojams šeitDalība – bez maksas.
  • Plkst.13.00 bezmaksas peldēšanas nodarbība cilvēkiem ar speciālām vajadzībām Siguldas Sporta centrā. Nodarbībai iepriekš jāpiesakās, zvanot uz tālruņa numuru 26879835.
  • Plkst.14.30 gadskārtu svētku – Meteņu – pasākums „Nāci, nāci, Metenīti!” Turaidas muzejrezervātā.
    Pasākumā kopā ar Siguldas folkloras kopu „Senleja” tiks izdzīvotas senās tradīcijas – meklēts Metenis un Laimes pogas, notiks lielīšanās, vizināšanās, no dārziem dzīti kurmji, vārīta un baudīta īpašā miežu putra, dziedātas Meteņu dziesmas un dancoti latviešu danči. Interesenti uz pasākumu aicināti nākt maskās; arī uz vietas darbnīcā būs iespēja izveidot masku. Ja būs pietiekams sals, uz muižas dīķa varēs vizināties riņķa lēzē un sacensties veiklībā kupenu veidošanā un sniega piku mešanā mērķī. Ieejas maksa – no 0,70 līdz 3,50 eiro.
  • Plkst.17.00 VI sezonas 9.posms sacensības šļūkšanā ar lāpstu „ShowelRace”  jeb „Valentine’s Day Special” bobsleja un kamaniņu trasē „Sigulda”. Reģistrācija sacensībām notiks no plkst.17.00 līdz 17.50. Pirmais dalībnieks uz starta stāsies plkst.18.00.Dalība maksa: 30 eiro individuālajās disciplīnās, 50 eiro – divniekiem, 70 eiro – individuālā disciplīna + divnieks, 90 eiro – individuālā disciplīna + individuālā disciplīna + divnieks.
  • Plkst.19.00 mūzikas un dejas izrāde „Māsa Kerija” kultūras centrā „Siguldas devons”. BIĻETES VAIRS NAV PIEEJAMAS.

Svētdien, 17.februārī

  • Plkst.8.30 bezmaksas jogas nodarbība Allažu Sporta centrā.
  • Plkst.10.00 bezmaksas jogas nodarbība Jūdažu Sabiedriskajā centrā.
  • Plkst.10.00 Latvijas čempionāta distanču slēpošanā otrais posms, kas vienlaicīgi būs arī Starptautiskās Slēpošanas federācijas (FIS) sacensības Fischer Slēpošanas centrā. Šajā dienā tiks noskaidroti pirmie šī gada laureāti klasiskā stila distancē.
  • plkst.10.00 11.Starptautiskais džudo turnīrs „Sigulda 2019” bērniem un jauniešiem Siguldas Sporta centrā. Sacensību otrajā dienā startēs U10 un U18 vecuma grupas.
  • Plkst.11.30 bezmaksas jogas nodarbība Mores pagasta Tautas namā.

 

Izstādes

  • Fotogrāfiju izstāde „Siguldas vagoniņam 50” Siguldas novada biblitēkā
  • Literārā izstāde par detektīvžanru bērnu literatūrā „Vai kāds vispār zina patiesību?” Siguldas novada bibliotēkā
  • Raimondam Paulam veltīta tematiskā izstāde „Pieskārieni taustiņiem” Siguldas novada bibliotēkā
  • Vispasaules Drošāka interneta dienai veltīta izstāde „Drošība internetā” Siguldas pagasta Centra bibliotēkā
  • Informatīva materiālu izstāde „Latvijas nacionālo kultūras, izglītības un zinātnes institūciju 100.gadadiena” Allažu pagasta bibliotēkā
  • Literārā izstāde „Vēl viss nav paspēlēts ...”. Dzejniecei Austrai Skujiņai – 120 Siguldas novada bibliotēkā
  • Literārā izstāde „Latviešu kora dziesmu meistars”. Latviešu komponistam, folkloristam un diriģentam Emīlam Melngailim – 145 Siguldas novada bibliotēkā
  • Novadpētniecības izstāde „Siguldas suvenīri 50 gadu griezumā” Siguldas novada bibliotēkā
  • Izstāde „Mēs dzīvojam ar atmiņām, mēs dzīvojām atmiņās....” Siguldas pagasta Centra bibliotēkā
  • Literatūras izstāde „Meteņi – pavasara gaidīšanas svētki” Jūdažu Sabiedriskajā centrā
  • Gleznotājas Madaras Gulbis darbu izstāde „Dažādas sajūtas” Mākslu skolas „Baltais flīģelis” izstāžu telpā
  • Vispasaules Drošāka interneta dienai veltīta izstāde „Drošs internets sākas ar tevi” Siguldas novada bibliotēkā
  • Ceļojošā izstāde „Latvijas ainavu dārgumi vakar šodien, rīt” kultūras centrā „Siguldas devons”

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi