×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-02-15
Laurenču sākumskolā noslēgusies „Bērnu un jauniešu žūrija 2018!”

Latvijas Nacionālās bibliotēkas lasīšanas veicināšanas programma „Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija”, turpinot aktīvu darbību, arī šajā mācību gadā aicināja iesaistīties bibliotēkas un skolas jaunāko grāmatu lasīšanā un vērtēšanā. Laurenču sākumskolā šajā programmā kopā iesaistījās 30 skolēni vecuma grupās 5+, 9+ un 11+.

Ar pārliecinošu 12 balsu pārsvaru Laurenču sākumskolā uzvarēja latviešu izcelsmes zviedru autores Ulrikas Kesteres grāmata „Nelūgtie ciemiņi”. Skolēni par savu favorītgrāmatu varēja balsot, aizpildot tiešsaistes anketu, kā arī noslēguma pasākumā skolas bibliotēkā atdot savu balsi par, viņuprāt, labāko grāmatu.

Grāmatas autore dzimusi Latvijā, Liepājā, un četru gadu vecumā kopā ar ģimeni pārcēlusies uz dzīvi Zviedrijā. Šajā grāmatā Ulrika ir gan teksta, gan ilustrāciju autore. Grāmata stāsta par Trusīti, kurš par trim burkāniem nopērk vasarnīcu, pat nenojaušot, ka kopā ar to ticis pie mežonīgiem un nelūgtiem ciemiņiem.

Kā katru gadu skolēniem, kuri izlasījuši vismaz piecas no kolekcijas grāmatām un atstājuši par tām arī savu vērtējumu, Latvijas Nacionālā bibliotēka dāvināja piemiņas balvu, kas šogad bija lineāls.

Informāciju sagatavoja:
Laurenču sākumskolas bibliotekāre
Marita Veica


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi