×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-02-18
Pašvaldība konstatējusi trūkumus gājēju ietvju uzturēšanas darbos

Siguldas novada pašvaldības speciālisti pēc veiktās novada teritorijas apsekošanas pagājušajā nedēļas nogalē ir informējusi SIA „Hagberg”, kas nodrošina gājēju ietvju, veloceliņu, skvēru un citu pašvaldības teritoriju kopšanu, ka neveiks apmaksu par nekvalitatīvi veikto pakalpojumu atsevišķos ietvju posmos.

Šī šogad ir jau otrā reize, kad pašvaldība neveiks apmaksu par uzņēmuma sniegtajiem pakalpojumiem – arī janvārī, secinot, ka ietvju tīrīšanas darbos iesaistītie darbinieki nav spējuši pietiekami operatīvi reaģēt uz mainīgajiem laika apstākļiem un ietvju tīrīšana netika veikta kvalitatīvi, par veiktajiem pakalpojumiem apmaksa tika ieturēta.

Lai gājēji varētu pārvietoties droši, Siguldas novada Pašvaldības policija turpina brīdināt arī privāto, iedzīvotājiem publiski pieejamo teritoriju, piemēram, veikalu īpašniekus, kuri nav nodrošinājuši atbilstoši notīrītas privātās teritorijas.

Atgādinām, ka Siguldas novada ielu, ceļu un laukumu uzturēšanu saskaņā ar atklāta konkursa rezultātiem veic SIA „DGR serviss”, savukārt gājēju ietvju, veloceliņu, skvēru un citu pašvaldības teritoriju kopšanu un uzturēšanu nodrošina SIA „Hagberg”. Plašāka informācija par ielu un ceļu uzturēšanu ziemā pieejama šeit.

Lai pašvaldības speciālisti arī turpmāk varētu operatīvi reaģēt, iedzīvotāji par nekvalitatīvu teritoriju kopšanu aicināti ziņot, zvanot uz bezmaksas tālruni 80000388, pašvaldības mobilajā aplikācijā un sūtot ziņu sociālajos tīklos. 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi