×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-02-18
Siguldieši uzvar konkursā „Sportland pirmie soļi basketbolā”

Tradicionālā pirmo klašu skolēnu konkursa „Sportland pirmie soļi basketbolā” finālsacensībās Salaspilī uzvarēja Siguldas pilsētas vidusskolas 1.s klases komanda klases audzinātājas Gunas Balodes un sporta skolotājas Andras Fridrihsones vadībā, iegūstot galveno balvu – iespēju piektdien, 22. februārī, „Arēnā Rīga” apmeklēt Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra spēli basketbolā Latvija – Spānija.

Trijām labākajām komandām būs iespēja 19. februārī plkst. 11.45 Elektrum Olimpiskajā centrā apmeklēt Latvijas valstsvienības treniņu un satikt spēlētājus. Savukārt visas komandas, kas piedalījās finālā, savām skolām nopelnīja balvas – basketbola bumbas.

Konkursu „Sportland pirmie soļi basketbolā” Latvijas Jaunatnes basketbola līga sadarbībā ar sporta preču veikalu tīklu Latvijā „Sportland” rīkoja jau piekto gadu. Tajā piedalījās vispārizglītojošo skolu 1. klašu komandas audzinātāju un/vai sporta skolotāju vadībā. Programmā bija iesildīšanās vingrinājumi un stafetes ar un bez basketbola elementiem.

Septiņos pusfināla posmos Saldū, Talsos, Rugājos, Maltā, Cēsīs, Siguldā, Bauskā un Rīgā tika noskaidrotas 24 komandas, kuras Salaspils sporta kompleksā cīnījās par galvenajām balvām.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi