×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-02-18
Siguldieši izcīna medaļas FIS Latvijas čempionāta distanču slēpošanā 2.posmā

Nedēļas nogalē Fischer Slēpošanas centrā tika aizvadīts 2.posms FIS Latvijas čempionāta distanču slēpošanā. Pirmajā dienā notika FIS sacensības slēpošanas krosa distancē, kurā dalībniekiem bija jāpārvar dažādi šķēršļi un veiklības, koordinācijas vingrinājumi, kas bija liels izaicinājums visiem dalībniekiem, bet otrajā dienā sacensības notika klasiskā soļa distancē.

Izcilu sniegumu jau otro posmu pēc kārtas uzrādīja Siguldas Sporta skolas Distanču slēpošanas nodaļas trenera Kaspara Kārkliņa audzēkņi. Savu medaļu komplektu ar Latvijas čempiona titulu slēpošanas krosā (46 dalībnieki) V12 grupā papildināja Bruno Bilans. Medaļu ieguva arī Keita Marcinkēviča, S12 grupā izcīnot 3.vietu slēpošanas krosā un 2.vietu klasiskā soļa distancē (27 dalībnieki). Kristaps Paio V12 grupā ieguva 3.vietu klasiskā soļa distancē un tikai neliela kļūda liedza Kristapam tikt pie medaļas arī slēpošana krosa distancē.

Pie čempionāta medaļām tika arī Sporta skolas trenera Raivja Zīmeļa audzēkņi. S18 grupā uzvaru klasiskā soļa distancē izcīnīja Kristīne Brunere, kura pagājušajā nedēļā startēja Eiropas Jaunatnes ziemas olimpiādes distanču slēpošanas sacensībās. S16 grupā Amandai Miltiņai 3.vieta slēpošanas krosā. V16 grupā 2.vietu slēpošanas krosā un 3.vietu klasiskā soļa distance izcīnīja Sandijs Suhānovs. 2.vietu V18 grupā klasiskā soļa distancē ieguva Jēkabs Vītols, savukārt Viesturam Veitam V20 grupā abās dienās bronzas medaļas.

Informāciju sagatavoja
Siguldas Sporta skolas
distanču slēpošanas treneris
Kaspars Kārkliņš


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi