×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-02-19
Kultūras centrā „Siguldas devons” pieejams mazuļu pārtinamais galdiņš

Siguldas novada pašvaldība ik gadu kļūst ģimenēm arvien draudzīgāka, padarot pilsētvidi un infrastruktūru arvien pieejamāku ģimenēm ar mazuļiem. Šis gads nav izņēmums, jo tagad arī kultūras centrā „Siguldas devons” ir pieejams mazuļu pārtinamais galdiņš ērtākai mazuļu aprūpei gan ikdienā, gan apmeklējot kultūras centra pasākumus.

Atgādinām, ka jau 2016.gadā Siguldā vairākos klientu apkalpošanas centros un publiski pieejamās labierīcībās tika uzstādīti bērnu pārtīšanas galdiņi, mazuļu podiņi un kāpslīši, lai bērni ērtāk varētu piekļūt, piemēram, izlietnei.

Brīvi pieejami mazuļu pārtinamie galdiņi ir Siguldas novada Jaunrades centrā, Siguldas dzelzceļa stacijā, kultūras centrā „Siguldas devons”, Siguldas pils kompleksa vēsturiskajās ēkās, Siguldas Sporta centrā, Allažu pagasta bibliotēkā, Mores pagasta administrācijā, Jūdažu Sabiedriskajā centrā, kā arī vairākās kafejnīcās. Labiekārtota tualete ar bērnu pārtinamo galdiņu un iespēju to izmantot arī cilvēkiem ar īpašām vajadzībām gada siltajā laikā pieejama arī Raiņa parkā, kur atrodas skeitparks un bērnu rotaļu laukumi.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi