×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-02-20
Siguldas Valsts ģimnāzijas skolotājs Jānis Bukins saņem „Ekselences balvu”

Ik gadu „Ekselences balvu” piešķir, lai izceltu un novērtētu izcilus bioloģijas, fizikas, ķīmijas, matemātikas un ekonomikas skolotājus. Balva ir izveidota pēc uzņēmēju iniciatīvas eksaktās izglītības stiprināšanai, lai nākotnē darba tirgū nonāktu zinoši, prasmīgi un uzņēmīgi jaunieši. Šogad „Ekselences balvu” fizikā saņēmis arī Siguldas Valsts ģimnāzijas skolotājs Jānis Bukins.

Šogad balvas fināls norisinājās 19.februārī Rīgas Teikas vidusskolā, bet apbalvošanas ceremonija – Latvijas Universitātes Mazajā aulā.

Finālā skolotāji vadīja 20 minūšu garu mācību nodarbību, analizēja mācību situācijas, klāstīja savu izpratni par mācību priekšmeta mācīšanu, vēroja un pārdomāja citu dalībnieku sniegumu. Ceremonijā skolotājus sveica Valsts prezidents Raimonds Vējonis, Izglītības un zinātnes ministre Ilga Šuplinska un Latvijas Universitātes rektors Indriķis Muižnieks, kā arī mecenātu pārstāvji.

Skolotāji – finālisti ikdienā vada mūsdienīgas un aizraujošas mācību stundas, ieinteresē skolēnus mācīties, palīdz sasniegt labākos rezultātus ikvienam skolēnam, izmantojot inovatīvas un efektīvas metodes. Šie pedagogi ir lielisks paraugs, kādam jābūt skolotājam, kā arī var iedvesmot citus kļūt par pedagogiem. Finālistu vidū ir arī skolotāji, kas sākotnēji izvēlējušies citu profesiju, taču vēlāk nokļuvuši skolā.

Pasākumu „Ekselences balva” organizēja Latvijas Universitātes Starpnozaru izglītības inovāciju centrs sadarbībā ar Valsts izglītības satura centru, ziedojumus administrēja Latvijas Universitātes fonds.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi