×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-02-22
Siguldas novada skolām labi panākumi tautas bumbas sacensībās

Trešdien, 20.februārī, Siguldas Sporta centrā notika Vidzemes reģiona „Gauja” novada skolu finālsacensības tautas bumbā. Siguldas novadu pārstāvēja Siguldas pilsētas un Siguldas 1.pamatskolas zēnu un meiteņu komandas. Kopumā piedalījās deviņas zēnu un sešas meiteņu komandas no vairākām Latvijas pilsētām.

Kā jau pierasts, emocijas un cīņas spars piepildīja sporta zāli. Laukumos notika spraigas cīņas par katru bumbu un katru spēlētāju.

Pirmās vietas gan zēnu, gan meiteņu konkurencē izcīnīja Siguldas novada skolas. Zēniem – Siguldas 1.pamatskolas komanda (sastāvā – Martins Stūrītis, Vitālijs Joņins, Oskars Švarckopfs, Kristiāns Liepiņš, Rolands Ostrovskis, Artūrs Leišavnieks, Nauris Kļaviņš, Aksels Lebedoks, Kristofers Ronijs Skuja, Denis Aņenkovs, Silvestrs Kalniņš) skolotājas Diānas Meirānes vadībā.

Meitenēm – Siguldas pilsētas komanda (sastāvā – Nikola Bunde, Dārta Marianna Blaua, Grieta Lucāne, Madara Mackēviča, Ance Zālmane, Emīlija zalāne, Eva Ozola, Estere Ūzuliņa, Sabīne Baumane, Lelde Bērziņa, Laura Petrovska, Emīlija Strazdiņa) skolotājas Andras Fridrihsones vadībā.

Uz Latvijas skolēnu spartakiādes finālsacensībām Dobelē 8.martā dosies pirmo divu vietu izcīnījušās komandas. Zēniem – Siguldas 1.pamatskolas un Limbažu sākumskolas komandas, meitenēm – Siguldas pilsētas vidusskolas un Valmieras Pārgaujas sākumskolas komandas.

Nākamās skolu sacensības novadā notiks 5.martā, kad Siguldas Sporta centrā pulcēsies Vidzemes reģiona „Gauja” novada skolu A grupas volejbola komandas un 1.–2.martā Ērgļos norisināsies Latvijas skolu Ziemas Olimpiskais festivāls, kurā Siguldas novads tiks pārstāvēts ar 150 dalībniekiem no visām novada skolām.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi