×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-02-25
Pašvaldība aicina uzņēmējus iesaistīties skolēnu vasaras nodarbinātības projektā

Līdz 15.martam Siguldas novada pašvaldība aicina atsaukties novada uzņēmējus, kas vasarā vēlas nodrošināt pašvaldības apmaksātas darbavietas Siguldas novada skolēniem no 15 līdz 19 gadu vecumam. Skolēni novada uzņēmumos strādās vienu mēnesi, nepilnu darba dienu – četras stundas dienā. Bērniem vecumā no 13 līdz 14 gadiem darbu vasarā nodrošinās pašvaldības struktūrvienības un izglītības iestādes.

Nodarbinātības pasākumus vasaras brīvlaikā finansēs Siguldas novada pašvaldība, uzņēmējiem būs jāsedz darba devēja sociālais nodoklis. Ar novada uzņēmējiem pašvaldība slēgs vienošanos par konkrētu zināšanu, prasmju apguves organizēšanu skolēniem vasaras darbu laikā atbilstoši Latvijas Republikas normatīvajiem aktiem.

Pieteikuma anketa ar informāciju par uzņēmumu, piedāvātajām vakancēm un iespējamo darbavietu skaitu aicinām nosūtīt uz e-pasta adresi sandra.kirule@sigulda.lv līdz 15.martam.

Noteikumi „Kārtība, kādā Siguldas novadā vasaras brīvlaikā organizējama skolēnu nodarbinātība” pieejami šeit.

Plānots, ka skolēnu pieteikšanās vasaras nodarbinātības projektam sāksies 10.aprīlī.

Jāatzīmē, ka pērn ar darba vietām tika nodrošināti 350 skolēni – visi, kuri atbilda noteiktajiem kritērijiem. Darbavietas piedāvāja 61 uzņēmējs un pašvaldības struktūrvienības. Vasaras nodarbinātības projekta īstenošanai – skolēnu darba apmaksai – no pašvaldības budžeta tika izlietoti vairāk nekā 65 tūkstoši eiro. Siguldas novada pašvaldība, sadarbojoties ar novada uzņēmējiem, jau kopš 2010.gada īsteno jauniešu nodarbinātības projektu, kura laikā iespēja strādāt un apgūt pirmās darba prasmes ir skolēniem vecumā no 13 līdz 19 gadiem.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas novada pašvaldības
Izglītības pārvaldes galvenā speciāliste izglītības jautājumos
Sandra Ķirule


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi