×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-02-25
„airBaltic” sveic Siguldu kā vienu no Latvijas mīlētākajām pilsētām

Latvijas lidsabiedrības „airBaltic” prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) 25.februārī apmeklēja Siguldu, lai apsveiktu tās iedzīvotājus un novada pašvaldības domes priekšsēdētāju Uģi Mitrevicu ar iekļūšanu Latvijas mīlētāko pilsētu topā. Jau kopš 2018.gada novembra viena no „airBaltic” Airbus A220-300 lidmašīnām nosaukta Siguldas vārdā.

Par godu Latvijas simtgadei „airBaltic” vēlas veicināt Latvijas atpazīstamību starptautiskā līmenī, tādēļ pēc balsojuma nosaukusi 14 savas Airbus A220-300 lidmašīnas mīlētāko Latvijas pilsētu vārdos. Kopumā tika saņemtas 98 000 balsis.

„airBaltic” izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: „Kā Latvijas vadošais eksporta zīmols mēs veicam ieguldījumu, lai veicinātu Latvijas un šo 14 pilsētu atpazīstamību pasaulē, ļaujot miljoniem pasažieru uzzināt par šīm pilsētām un to atrašanās vietām Latvijā. Tagad mēs apmeklējam skaistās pilsētas, kas iekļuvušas top 14 sarakstā, lai katru no tām individuāli apsveiktu.”

„Sigulda nešaubīgi ir Latvijas mīlētākā pilsēta – to apliecina pagājušajā gadā saņemtais Latvijas iedzīvotāju novērtējums Latvijas mīlētāko pilsētu zīmola topā. Siguldas kultūrvēsturisko mantojumu un aizraujošās aktīvās atpūtas iespējas novērtē ne tikai Latvijas, bet arī ārvalstu iedzīvotāji – 2018.gada rādītāji liecina par stabilu tūrisma nozares izaugsmi: Siguldā turpina palielināties ārvalstu tūristu skaits, ārvalstu viesu tirgus daļā Latvijā mazo Siguldu ierindojot uzreiz aiz Rīgas, Jūrmalas, Liepājas un Daugavpils,” par Siguldas nozīmi Latvijas mērogā saka pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

„Būtiski, ka pēdējos gados, ņemot vērā mūsu investīcijas sporta infrastruktūrā un organizētajās starptautiskajās sporta sacensībās, arvien vairāk pieaug ārvalstu sportistu interese un domāju, ka mūsu ambīcija kļūt par 2026.gada sadarbības partneri Stokholmai, organizējot Ziemas olimpiskās spēles, šo interesi un vilkmi tikai palielinās”, uzsver Mitrevics.

Jaunā Airbus A220-300 lidmašīna nodrošina izcilu lidojumu ar tādām priekšrocībām pasažieriem kā platāki sēdekļi, lielāki logi, vairāk vietas rokas bagāžai, pilnveidotas labierīcības un citiem uzlabojumiem. Jaunā lidmašīna ir arī ievērojami klusāka – tās trokšņu līmenis ir līdz pat četrām reizēm mazāks. Turklāt šobrīd tā ir pasaulē videi draudzīgākā komerciālā lidmašīna, jo Airbus A220-300 ir pirmais lidaparāts, kura dzīves cikla ietekmes uz vidi deklarācija ir pilnīgi caurskatāma, palīdzot samazināt CO2 un NOX emisijas attiecīgi par 20% un 50%.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi