×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-02-27
Notiks kalnu slēpošanas sacensības „Siguldas kauss 2019”

No 28. februāra līdz 3. martam Siguldas Pilsētas trasē notiks „Siguldas kauss 2019” kalnu slēpošanā un snovbordā, kas ir tradīcijām bagātākās un senākās kalnu slēpošanas sacensības Latvijā un notiek jau kopš 1969. gada. Piedalīties tiek aicināti gan amatieri, gan profesionāli slēpotāji visās vecuma grupās. 

„Siguldas kauss 2019” notiks kalnu slēpošanā un snovbordā – 28. februāri snovbordistiem būs jāpierāda sevi milzu slalomā, 2. martā milzu slalomā sacentīsies kalnu slēpotāji, kas būs kvalifikācijas brauciens paralēlajam slalomam, savukārt 3. martā norisināsies paralēlais slaloms kalnu slēpošanā.

Sacensību „Siguldas kauss” īpašā iezīme ir tā, ka kopā startē trīs paaudžu slēpotāji, jaunākais slēpotājs iepriekšējos gados bija divarpus gadus vecs, bet vecākais – teju 80 gadus vecs, tādējādi kopā var startēt pat slēpotāju dzimtas. Pēdējos gados sacensībām pievienota arī snovborda disciplīna, līdz ar to padarot sacensības vēl plašākas. Uz starta ir gaidīts ikviens slēpošanas vai snovborda entuziasts neatkarīgi no sportiskās sagatavotības. Piesakot savu dalību sacensību dienā, pieaugušajiem dalības maksa 5 eiro, bērniem un jauniešiem līdz 18 gadu vecumam un pensionāriem – 8 eiro. 

Pasākuma kulminācija gaidāma 2. martā, kad ikviens aicināts piedalīties gada lielākajā „Aprés-Ski” kalna ballītē. Plkst. 21.00 būs gaismas šovs un nobrauciens ar lāpām, plkst. 21.30 – motoršovs kalna nogāzē, plkst. 21.50 – kalna karaļa un kalna karalienes kronēšana, bet plkst. 22.00 – grupas „Dzelzs Vilks” koncerts.

Sacensības organizē Siguldas Pilsētas trase sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību un Latvijas Slēpošanas federāciju. Papildu informācija par pasākumu  pieejama Siguldas pilsētas trases tīmekļa vietnē

Paralēli „Siguldas kauss” sacensībām notiks „Baltijas kauss” 2. posms, kas ir Starptautiskās Slēpošanas federācijas (FIS) kalendārā iekļautas sacensības, kurās sezonas laikā piedalās vairāk nekā 450 kalnu slēpotāji no 20 valstīm.

Informāciju sagatavoja:
SIA
Siguldas Sporta serviss”
Sabiedrisko attiecību un mārketinga speciālists 
Artūrs Zālītis

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi