×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-02-27
„Sirdsapziņas skolā" notiks nodarbību cikls „Ģimenes mācība”

„Sirdsapziņas skola” aicina vecākus, pedagogus un sociālos darbiniekus piedalīties izglītības programmas „Ģimenes mācība” 1. moduļa „Stipras ģimenes 9 atslēgas” nodarbībās.

Nodarbību mērķis ir izprast ģimenes problēmu cēloņus, apgūt praktiskas prasmes grūtu ģimenes situāciju pārvarēšanā un laimīgas ģimenes attīstībā. Tiks apskatītas šādas tēmas: Partnera trūkumi – kā pret tiem attiekties? Aizvainojumi – kāpēc neaizmirstas? Strīdi – kā strīdēties? Partnerattiecības, kad ģimenē nepiesakās vai piesakās bērns? Krīze partnerattiecībās jeb vēlme šķirties – kā pārvarēt? Pazemība – kā pieņemt situāciju? Pacietība – kā to nepazaudēt? Piedošana – kā tai atvērties? Mīlestība – kā to attīstīt? Ģimenes problēmu risināšanas prakse.
Nodarbības vadīs Elvita Rudzāte, dzīves izpratnes skolotāja, grāmatu sērijas „Piedošanas mācība” autore, nodibinājuma „Sirdsapziņas skola” vadītāja.

Nodarbības notiks Laimas ielā 1, Siguldā, piektdienās, sākot ar 2019. gada 8. martu, laikā no plkst. 17.30 līdz 19.00.

Dalības maksa par nodarbību ciklu ir 100 eiro. Apmeklējot atsevišķas nodarbības, vienas nodarbības (2 akadēmiskās stundas) maksa – 12 eiro. Biedrības „Dzīvot pēc Sirdsapziņas” biedriem dalība ir bez maksas.

Plašāka informācija, kā arī reģistrācijas forma pieejama „Sirdsapziņas skolas” tīmekļa vietnē.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi