×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-02-28
Šonedēļ Siguldas novadā: „Siguldas kauss” kalnu slēpošanā, Gada balva kultūrā un citi pasākumi

Šajā nedēļas nogalē kultūras centrā „Siguldas devons” norisināsies „Siguldas novada Gada balvas kultūrā” apbalvojumu ceremonija, kurā tiks godinātas 2018.gada kultūras nozares izcilākās personības. Notiks arī vairākas sporta sacensības – Siguldas Pilsētas trasē tiks aizvadītas tradīcijām bagātākās un senākās kalnu slēpošanas sacensības Latvijā „Siguldas kauss 2019”, viesnīcā „ Sigulda” notiks vīriešu čempionāta Vidzemes reģionālās atlases šaha turnīrs, Siguldas Sporta centrā – „FK Sigulda” kausa izcīņa telpu futbolā pieaugušajiem, savukārt bobsleja un kamaniņu trasē „Sigulda” lāpstu šļūkšanas sacensības „Showelrace”.

 

Piektdien, 1.martā

  • Plkst.11.00 „Siguldas kauss” kalnu slēpošanā un FIS Baltijas kauss kalnu slēpošanā. Sacensības pieaugušiem FIS PSL U21 un Elites grupas Siguldas Pilsētas trasē.
  • Plkst.11.00 Lasītveicināšanas projekta „Mūsu mazā bibliotēka” nodarbība Siguldas novada bibliotēkā. 
  • Plkst.18.00 Latvijas vīriešu čempionāta Vidzemes reģionālās atlases šaha turnīrs viesnīcas „Sigulda” konferenču zālē, kas norisināsies no 1. līdz 3.martam. Dalības maksa – 10 eiro, Siguldas novada iedzīvotājiem – 5 eiro, tiem, kuri piesakās dalībai sacensībās pēc 27.februāra – papildu 2 eiro dalības maksai. Turnīra norise un papildu informācija aplūkojama šeit.
  • Plkst.20.00 „Siguldas novada Gada balvas kultūrā” apbalvojumu ceremonija „(Ne)Iespējamā misija: kultūra” kultūras centrā „Siguldas devons”.
    Pasākumā tiks godināti kultūras nozares supervaroņi – personības, kuras devušas ieguldījumu Siguldas novada kultūrvides attīstībā vai apliecinājušas izcilību, lielu gribu, čaklumu un radošumu, veidojot novada tēlu Latvijas, Eiropas vai pasaulesmērogā.
    Ceremonijas vadītāju misija šogad uzticēta „Pusnakts šova septiņos” atraktīvajam komiķim Kozmenam un ētera personībai Ērikam Palkavniekam. Muzikālos sveicienus nesīs „Zelta mikrofons 2019” laureāte Kristīne Pāže ar apvienību „KautKaili” un Siguldas jauktais koris „Atvars”. Papildu informācija pieejama šeit.

Sestdien, 2.martā

  • Plkst.8.30 bezmaksas nodarbība „Vesela mugura” Allažu Sporta centrā.
  • Plkst.9.00 „Siguldas kauss” kalnu slēpošanā un FIS Baltijas kauss kalnu slēpošanā. Sacensības jauniešiem – GS U12, U14, U16 un M grupas Siguldas Pilsētas trasē.
  • Plkst.9.00 bezmaksas NTC nodarbība Siguldas Sporta centrā.
  • Plkst.10.00 bezmaksas nodarbība „Vesela mugura” Jūdažu Sabiedriskajā centrā.
  • Plkst.10.00 „FK Sigulda” kausa izcīņa telpu futbolā pieaugušajiem Siguldas Sporta centrā.
    Turnīrā piedalīsies komandas no Valmieras, Raunas un Rīgas, Siguldu pārstāvēs divas komandas. Skatītājiem ieeja turnīrā bez maksas. Papildu informācija šeit.
  • Plkst.10.30 un 12.30 bezmaksas distanču slēpošanas nodarbība bērniem un jauniešiem* Fischer Slēpošanas centrā. Nodarbībai jāpiesakās, zvanot uz tālruņa numuru 29118847 vai rakstot e-pastu uz fsc@siguldassports.lv. Siguldas novada izglītības iestāžu audzēkņiem nodarbībās pieejams bezmaksas inventārs.
  • No plkst.11.00 Latvijas vīriešu čempionāta Vidzemes reģionālās atlases šaha turnīrs viesnīcas „Sigulda” konferenču zālē.
  • Plkst.11.30 bezmaksas nodarbība „Vesela mugura” Mores pagasta Tautas namā.
  • Plkst.17.00 VI sezonas 10.posms sacensībās šļūkšanā ar lāpstu „ShowelRace” bobsleja un kamaniņu trasē „Sigulda”. Reģistrācija sacensībām notiks no plkst.17.00 līdz 17.50. Pirmais dalībnieks uz starta stāsies plkst.18.00. Dalība maksa: 30 eiro individuālajās disciplīnās, 50 eiro – divniekiem, 70 eiro – individuālā disciplīna + divnieks, 90 eiro – individuālā disciplīna + individuālā disciplīna + divnieks.
  • Plkst.19.00 muzikāls pasākums „Jam Session” Zaļās villas kvartālā, kurā apmeklētāji varēs dzirdēt jauno mūziķu sagatavotos priekšnesumus patīkamā un nepiespiestā atmosfērā, baudīt gardus dzērienus no „Galerija.Šķīvis.Kafija” un vakara noslēgumā kārtīgi izdejoties kopā ar DJ Edgaru Berci. Ieejas maksa – 4 eiro, pasākuma dienā – 5 eiro. Papildu informācija aplūkojama šeit.
  • No plkst.21.00 „Siguldas kauss” kalnu slēpošanā. „Aprés-Ski” kalna ballīte. Apmeklētāji plkst.21.00 varēs vērot gaismas šovu un nobraucienu ar lāpām, plkst.21.30 kalna nogāzē notiks motoršovs, plkst.21.50 – kalna karaļa un kalna karalienes kronēšana, bet plkst.22.00 – grupas „Dzelzs Vilks” koncerts.

Svētdien, 3.martā

  • Plkst.9.00 „Siguldas kauss” kalnu slēpošanā un FIS Baltijas kauss kalnu slēpošanā. Sacensības jauniešiem – PSL U12, U14, U16 un M grupas Siguldas Pilsētas trasē.
  • No plkst.11.00 Latvijas vīriešu čempionāta Vidzemes reģionālās atlases šaha turnīrs viesnīcas „Sigulda” konferenču zālē.
  • Plkst.15.00 Raganas amatierteātra izrāde „Sātanisks stāsts” Siguldas pagasta Kultūras namā.
    Izrāde veidota pēc Regīnas Ezeras noveles motīviem, tā stāstapar sievieti un vīrieti, par attiecībām, par nojausmām, sajūtām, pazemojumiem, par rīcību un iedomām. Biļetes cena – 2,50 eiro. Biļetes varēs iegādāties pasākuma dienā vienu stundu pirms izrādes. Izrādi nav ieteicams apmeklēt skatītājiem, kas jaunāki par 12 gadiem. Papildu informācija pieejama šeit.

 

Izstādes

  • Gleznotājas Madaras Gulbis darbu izstāde „Dažādas sajūtas” Mākslu skolas „Baltais flīģelis” izstāžu telpā
  • Izstāde „Kā veidojās Latvijas Lopkopības un veterinārijas zinātniskais pētniecības institūts” Siguldas pagasta Centra bibliotēkā
  • Mākslas nodaļas 4.klases audzēkņu darbu izstāde „Zvaigžņotā nakts” Mākslu skolā „Baltais flīģelis”
  • Agitas Zālītes un Andrjus Lika (Andrius Lik) izstāde „Dialogs” kultūras centrā „Siguldas devons”
  • Siguldas kauss kalnu slēpošanā un FIS Baltijas kausa kalnu slēpošanā 2.posms Siguldas Pilsētas trasē
  • Tematiskā izstāde „Iepazīstieties – 2019.gada putns un dzīvnieks – mežirbe un alnis!” Siguldas novada bibliotēkā
  • Mākslu skolas „Baltais flīģelis” Mākslas nodaļas 5. un 6.klases audzēkņu darbu izstāde „Herbārijs” Jūdažu Sabiedriskajā centrā
  • Mākslas nodaļas audzēkņu 1.semestra labāko darbu izstāde Mākslu skolā „Baltais flīģelis”

 

*Bezmaksas distanču slēpošanas nodarbības tiks organizētas atbilstoši laikapstākļiem un trases stāvoklim.

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi