×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-02-28
Mores pamatskolas skolēni apmeklē zooloģisko dārzu un „Arēnu Rīga”

Februārī Mores pamatskolas skolēni mācības vizītes laikā apmeklēja daudzfunkcionālo halli „Arēna Rīga” un Rīgas Nacionālo zooloģisko dārzu. Vizītes notika Eiropas savienības fonda projekta „Atbalsts izglītojamo individuālo kompetenču attīstībai” ietvaros.

11.februārī Mores pamatskolas sākumskolas skolēni devās dabaszinību mācību vizītē uz Rīgas Nacionālo zooloģisko dārzu, kur aplūkoja dzīvniekus, iepazina Latvijas novadus, pilsētu ģerboņus, kuros attēloti dažādi dzīvnieki, meklēja tos Latvijas kartē, kā arī uzzināja dažādus nostāstus par pilsētām un to ģerboņiem. Skolēni aizrautīgi minēja mīklas par dzīvniekiem, klausījās un mēģināja atpazīt dzīvniekus pēc balsīm.

Savukārt 18.februārī sporta mācību vizītes laikā skolēni apmeklēja „Arēnu Rīga”, kur vēroja hokeja komandu spēli „Dinamo” (Riga) pret „Slovan” (Bratislava). Spēles laikā skolēni uzlaboja savas teorētiskās zināšanas par hokeja noteikumiem, kā arī labāk izprata sporta sacensību un komandas saliedētības nozīmīgumu.

 

Patstāvīgi projekta „Atbalsts izglītojamo individuālo kompetenču attīstībai” ietvaros Mores pamatskolā tiek realizēts:

  • interešu izglītības programma „​Brīnumu laboratorija” , kurā tiek veikti eksperimenti ar dažādām ikdienas sadzīvē izmantojamām vielām, piesaistot skolēnu uzmanību  un gūstot priekšstatu par ķīmiskiem procesiem;
  • interešu izglītības programma „​Domā un rēķini” , kurā skolēni attīsta algoritmisko domāšanu, apgūs programmēšanas pamatus, risinās radošus uzdevumus;
  • radošā darbnīca dabas pētniekiem „​Mēs paši sev!” ir interešu izglītības programma, kurā skolēniem ir iespēja iegūt zināšanas par dabu un veselīgu dzīvesveidu ārpus formālās klašu telpas. Skolēni iegūtās zināšanas pielietos praktiski skolas izveidotajā siltumnīcā;
  • debašu klubs ir interešu izglītības programma, kurā skolēni apgūst prasmi uzstāties publikas priekšā, kā arī kritisko domāšanu un spēju argumentēt savu viedokli.

Informāciju sagatavoja:
Mores pamatskolas direktore
Tīna Blūma


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi