×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-03-09
Riks Kristens Rozītis un brāļi Šici izcīna Latvijas čempionu titulus kamaniņu sportā

9. martā Siguldas bobsleja un kamaniņu trasē aizvadītajā Latvijas čempionātā kamaniņu sportā, kas bija sezonas noslēdzošās sacensības, vīru konkurencē uzvaru guvis Riks Kristens Rozītis, bet divvietīgo ekipāžu konkurencē  – brāļi Andris un Juris Šici. 

Vīru sacensībās pirmajā braucienā pārliecinoši labāko laiku uzrādīja Kristers Aparjods, Riku Kristenu Rozīti apsteidzot par vairāk kā desmitdaļu, taču otrajā braucienā Rozītis finišēja ar labāko laiku, kas sportistam ļāva nodrošināt čempiona titulu ar rezultātu 1:36.534 divu braucienu summā. Sudrabs Kristeram Aparjodam, kuram līdz uzvarai pietrūka trīs sekundes simtdaļas, savukārt bronza Ināram Kivleniekam, kurš no uzvarētāja atpalika par vairāk kā sekundes desmitdaļu.

Divvietīgo ekipāžu konkurencē pārliecinoša uzvara brāļiem Andrim un Jurim Šiciem, kuri uzrādīja labāko laiku abos braucienos. Tuvākos sekotājus Kristenu Putinu/Imantu Marcinkēviču brāļi apsteidza par 0.281 sekundi, bet bronzas ieguvējus Oskaru Gudramoviču/Pēteri Kalniņu par 0.291 sekundi. 

Dāmu konkurencē pirmo reizi karjerā uzvaru Latvijas čempionātā izcīnīja Kendija Aparjode, kurai arī pārliecinoša uzvara ar 0.440 sekunžu pārsvaru pār sudraba godalgas ieguvēju Elīnu Ievu Vītolu. Bronza Ullai Zirnei, kura veselības problēmu dēļ nevarēja startēt ar pilnu atdevi. 

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Kamaniņu sporta federācijas
sabiedrisko attiecību speciāliste 
Sandra Grosberga


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi