×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-03-12
Aicina piedalīties Siguldas novada jauniešu mediju kanāla izveidē

Jaunieši, kurus interesē filmēšana, montēšana, žurnālistika vai „YouTube” video veidošana, tiek aicināti pievienojies jauniešu medija „KO” komandai un piedalīties Siguldas novada jauniešu mediju kanāla izveidē. Pirmās apmācības notiks 23. martā jauniešu satikšanās vietā PABŪT, Raiņa ielā 3; pieteikšanās – līdz 17. martam, aizpildot pieteikuma anketu

Projekta ietvaros jaunieši ne tikai varēs apgūt teorētiskās un praktiskās zināšanas nodarbību laikā, bet arī veidot paši savu saturu priekš Siguldas novada jauniešu mediju kanāla.  Projekts ir papildinājums jau esošajai Siguldas novada jauniešu avīzei „KO”. Uz nodarbībām ir aicināti pilnīgi visi jaunieši, kuriem ir vēlme iemēģināt roku video veidošanā. 

Visas prasmes būs iespēja apgūt četrus mēnešu garās apmācībās solidaritātes projekta „Speak Your Mind” ietvaros. Nodarbības plānotas 1 reizi nedēļā. Paredzētas arī izbraukuma apmācības Rīgā, sadarbojoties ar „Young Media Sharks”. 

Projekta mērķis ir ne tikai iemācīt jauniešiem veidot video, bet arī  izveidot jauniešiem paredzētu mediju platformu – „YouTube” kanālu, kurā jaunieši veidos saturu jauniešiem, jo Latvijā ir ļoti maz uz jauniešu auditoriju orientētu mediju – laikrakstu, žurnālu, interneta portālu, raidījumu un kanālu latviešu valodā, kas saturētu ne tikai izklaidējoša satura programmas, bet arī daudzpusīgi informējošu un izglītojošu materiālu. 

Dalība apmācībās ir bez maksas.

Projekts „Speak Your Mind” tiek finansēts ar Eiropas Solidaritātes korpusa, kuru Latvijā administrē Jaunatnes starptautsiko programmu aģentūra, atbalstu. 

Informāciju sagatavoja:
Jauniešu iniciatīvu centra „Mērķis”
projektu vadītāja
Anda Upeniece


 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi