×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-03-12
Siguldas badminotinistiem uzvaras „Yonex X” sacensībās

9. un 10. martā notikušajās „Yonex X” Latvijas Apvienotās badmintona līgas (LABL) piektā un priekšpēdējā posma sacensībās Siguldā mājinieki izcīnījuši divas uzvaras – abas dāmu konkurencē. Laukuma saimniekiem sīvu konkurenci izrādīja Rīgas badmintonisti un viesi no Lietuvas.

Vienspēļu turnīra finālā tikās divas Siguldas badmintona kluba pārstāves – Monika Radovska pārliecinoši ar 21:9 un 21:14 pieveica Jekaterinu Romanovu. Spēlē par trešo vietu siguldiete Anna Kupča piekāpās Diānai Stognijai no Rīgas ar 20:22 un 16:21.

Arī sieviešu dubultspēļu turnīra finālā tikās divi Siguldas pāri – Jekaterina Romanova (Siguldas badmintona klubs)  un Liāna Lenceviča pieveica jaunās Annu Kupču un Anniju Rulli-Titavu (visas Siguldas badmintona klubs / Siguldas Sporta skola) ar 21:13 un 21:6.

Vīru turnīros pārāki izrādījās rīdzinieki – vienspēļu turnīra finālā Reinis Krauklis ar 21:15 un 21:10 uzvarēja Paulu Gurecki, bet dubultspēlēs pirmo vietu ieguva Pauls Gureckis un Edijs Līviņš. Savukārt jauktajās dubultspēlēs triumfēja Toms Preinbergs un Anita Švalbe.

Mazāk pieredzējušo badmintonistu B grupas turnīros  DiānaLenceviča (Siguldas badmintona klubs) ieguva divas sudraba medaļas vienspēlēs un dubultspēlēs pārī ar Paulu Mackēviču. Trešo vietu ieņēma Madara Mackēviča un Anete Priedniece (visas Siguldas badmintona klubs / Siguldas Sporta skola). Savukārt vīriem dubultuzvaru guva Sauļus Pipīne no Biržiem (Lietuva), kurš uzvarēja gan individuālajās sacensībās, gan pāru cīņās kopā ar Mindaugu Trību finālā apspēlēja siguldiešus Oskaru Akmeni un Dāvi Strazdiņu ar 20:22, 21:18, 21:15.

Kā ierasts, paralēli LABL galvenajiem turnīriem norisinājās arī jauniešu sacensības divās vecuma grupās, kurās labākie bija Siguldas jaunie badmintonisti. U11 vecuma grupā uzvarēja Jaroslavs Aleksejevs un Letīcija Ļeonova, bet U15 grupā – Ričards Līdaks un Laura Petrovska (visi Siguldas badmintona klubs / Siguldas Sporta skola).

Jau desmito sezonu LABL sacensības veiksmīgi organizē Siguldas badmintona klubs sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību.

Šajā sezonā sacensību pirmajos posmos startējuši jau vairāk nekā 200 spēlētāju no 10 valstīm. Noslēdzošais sestais posms plānots 13.–14. aprīlī Siguldas Sporta centrā. 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi