×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-03-15
Aizvadīts pēdējais „S!-Slēpo 2019” sacensību seriāla posms

14.martā Fischer Slēpošanas centrā vairāk nekā 80 dalībnieku piedalījās „S!-Slēpo” 3.posmā, kas arī bija noslēdzošās šīs sezonas distanču slēpošanas sacensības Fischer Slēpošanas centrā. Visos posmos kopumā piedalījušies 160 dalībnieki.

Sacensību seriāla 3.posmā tika dots brīvais starts no plkst.18.00 līdz 19.30, kurā bija jāveic laika kontroles braucieni atbilstoši vecuma grupai. SV-6 grupai bija jāveic 200 metru aplis līdz 10 minūtēm, SV-8 grupai līdz 15 minūtēm, SV-10 , SV-12, SV-14 grupām 1,2 kilometru aplis līdz 30 minūtēm, savukārt SV-16 – SV-60 grupām bija jāveic 1,2 kilometru aplis līdz 60 minūtēm.

„S!-Slēpo 2019” sacensību seriāla mērķis ir popularizēt distanču slēpošanas sporta veidu iedzīvotāju vidū, veicināt saturīgu brīvā laika pavadīšanu, kā arī nodrošināt pilnvērtīgus gatavošanās procesus citiem nozīmīgiem slēpošanas pasākumiem un sacensībām.

Dalībnieki katrā posmā tika vērtēti noteiktās vecuma grupās un grupas kopvērtējums tika aprēķināts, summējot katra dalībnieka divu labāko posmu punktu skaitu (obligāti jāpiedalās vismaz divos posmos). Vienādas punktu summas gadījumā, augstāku vietu ieņem dalībnieks, kurš ir uzrādījis augstāku rezultātu pēdējā posmā.

Šīs sezonas S!-Slēpo 2019” sacensību seriāla uzvarētāji savās vecuma grupās ir Marta Broka un Eduarts Juškevics SV-6 grupā, SV-8 grupās Elīna Egle un Norberts Novicāns, SV-10 grupās Milda Ozoliņa un Leo Bilāns, SV-12 grupās Keita Marcinkeviča un Bruno Bilāns, SV-14 grupās Patrīcija Buša un Tomass Randa, SV-16 grupās Estere Lācīte un Rainers Paeglis.

V-juniori grupā Ronalds Lūkins, SV-20 grupās Anna Konovalova un Daniels Kārkliņš, SV-30 grupās Madara Alberte-Habermane un Edgars Kokorevičs, SV-40 grupās Signe Turauska un Māris Savickis, V-50 grupā Aigars Bundzinieks un SV-meistari grupās Anita Zālīte un Vairis Krauklis.

Kopējie sacensību seriāla rezultāti, kā arī 3.posma rezultāti pieejami šeit

Sacensības tiek rīkotas ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi