×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-03-16
Starptautiskā Olimpiskā komiteja atzinīgi vērtē Stokholmas ziemas olimpisko spēļu pieteikumu 2026.gadam

No 12. līdz 16.martam Stokholmā norisinājās Starptautiskās Olimpiskās komitejas Vērtēšanas komisijas vizīte, lai iepazītos ar 2026.gada ziemas olimpisko spēļu kandidēšanas pieteikumā iekļautajām sacensību un ceremoniju norises vietām Zviedrijā, kā arī klātienē pārrunātu Stokholmas – Ores kandidēšanas pieteikuma statusu.

Ņemot vērā Starptautiskās Olimpiskās komitejas Vērtēšanas komisijas ciešo sadarbību ar starptautiskajām renes sporta veidu federācijām, kā arī to, ka  2018.gada decembrī, pasaules kausa posma laikā, Starptautiskās Bobsleja federācijas prezidents Ivo Feriāni un Starptautiskās Bobsleja federācijas ģenerālsekretāre Haike Grosvanga, kas ir arī Vērtēšanas komisijas locekle, apmeklēja Siguldu un Siguldas bobsleja un kamaniņu trasi, šajā reizē vizīte Siguldā nebija nepieciešama.

Starptautiskās Olimpiskās komitejas pārstāvji Latvijas pārstāvjiem uzdeva jautājumus par bobsleja un kamaniņu trases pārbūves plāniem un laika grafiku, savukārt Siguldas novada pašvaldība sniedza plašāku informāciju par olimpiskā ciemata būvniecības plāniem.

Uzklausot Zviedrijas un Latvijas pārstāvju teikto, Starptautiskās Olimpiskās komitejas pārstāvji apliecināja, ka Zviedrijas piedāvātais sacensību norises vietu tīkls pilnībā atbilst komitejas stratēģijai „Olimpiskā dienaskārtība 2020” un Starptautiskās Olimpiskās komitejas Vērtēšanas komisijas vadītājs nodeva dalībniekiem prezidenta Tomasa Baha uzslavas par izcili veikto darbu kandidēšanas pieteikuma sagatavošanā.

Turpinot kopā ar Stokholmu kandidēt uz 2026.gada ziemas olimpiskajām spēlēm, Latvijas pārstāvjiem līdz 12.aprīlim ir jāiesniedz nākamā posma garantijas, tāpēc jau 28.martā Latvijas Nacionālā sporta padome tiks iepazīstināta ar aktuālo informāciju par kandidēšanas procesu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi