×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-03-22
Izglītības iestāžu koru konkursa skates rezultāti

Gatavojoties XII Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkiem, 21.martā Ikšķilē notika Latvijas izglītības iestāžu koru konkurss – skate, kurā piedalījās 19 kori: zēnu, meiteņu un jauktie kori, 5.–9.klašu un 5.–12.klašu kori.

Konkursā kori izpildīja trīs dziesmas no XII Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku repertuāra: izlozes dziesmu; izvēles dziesmu un obligāto dziesmu, kura bija jāizpilda a cappella dziedājumā.

Siguldas novadu A grupā pārstāvēja Mākslu skolas „Baltais flīģelis” 2.–8.klašu koris – 25 dalībnieki, iegūstot 45,22 punktus (vadītāja Solveiga Vītoliņa). Koris ir izvirzīts uz II kārtu Vidzemē, kura notiks 2019.gada 25.aprīlī Cēsīs.

B grupā piedalījās Siguldas 1.pamatskolas 5.–9.klašu koris „Ievas” – 40 dalībnieces (vadītāja Evija Rozena), iegūstot 43,83 punktus un I pakāpi; Siguldas pilsētas vidusskolas 5.–9.klašu koris – 65 dalībnieces (vadītāja Inga Ozoliņa), iegūstot 41,31 punktus un I pakāpi; Siguldas pamatskolas zēnu koris – 40 dalībnieki (vadītāja Evija Rozena), iegūstot 41,67 punktus. Visi koru konkursa skates rezultāti aplūkojami šeit.

Konkurss notiek divās grupās: A grupa – vispārējās izglītības iestāžu ar padziļinātu mūzikas apmācību, interešu izglītības iestāžu kori, mūzikas skolu kori novadā, ja nav koru vispārējās izglītības iestādē; B grupa – vispārējās izglītības iestāžu kori, profesionālās izglītības iestāžu meiteņu un jauktie kori. Konkursa skates mērķis ir sekmēt bērnu un jauniešu līdzdalību Dziesmu un deju svētku procesā, kultūras mantojuma apguvē, iesaistoties Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku tradīcijas saglabāšanā un pilnveidē.

Informāciju sagatavoja:
Izglītības pārvaldes galvenā speciāliste izglītības jautājumos
Sandra Ķirule


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi