×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-03-25
Darbu uzsākusi Siguldas novada Kultūras centra direktore
Šonedēļ darbu Siguldas novada Kultūras centrā uzsākusi tā direktore Jolanta Borīte, kura no 2006. līdz 2014.gada nogalei Kultūras pārvaldes vadītājas amatā jau strādājusi Siguldas novada pašvaldībā. Jolanta Borīte bijusi projektu vadītāja Siguldas 800 gadu svinībās un laikā, kad Sigulda bija projekta „Eiropas kultūras galvaspilsēta 2014” Rīgas sadarbības partnere.
 
Jolanta Borīte iepriekš darbojusies Latvijas valsts simtgades biroja Reģionālo un nevalstisko projektu vadītājas amatā, kā arī bijusi pasniedzēja Ekonomikas un kultūras augstskolā un Alberta koledžā.
 
„Ir iespējams paveikt lielas lietas, bet tam ir vajadzīgs milzīgs spēks. Uzskatu, ka mans spēks ir iekšējā pārliecība. Man kā siguldietei, stājoties šajā amatā, ir ļoti svarīga kopīgās novada kultūras telpas veidošana un tās izaicinājumi. Mani priecē, ka iepriekš aizsāktas lietas šobrīd turpinās un tā ir laba iespēja strādāt attīstības virzienā. Kopš laika, kad pašvaldībā strādāju iepriekš, daudzas lietas ir arī mainījušās, manuprāt, šis ir labs laiks, lai atgrieztos un ar jaunu enerģiju piedalītos kultūras nozares attīstībā,” stāsta jaunā Siguldas novada Kultūras centra direktore Jolanta Borīte.
 
Ar direktori iespējams sazināties, rakstot uz e-pasta adresi jolanta.borite@sigulda.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 26198322.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi