×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-03-26
Noslēgusies Mores Amatu mājas pārbūves projekta pirmā kārta

Noslēgusies Mores Amatu mājas pārbūves projekta I kārta – sociālo pakalpojumu centra izveide Mores pagastā. Turpmāk Sociālo pakalpojumu centrā, kas izveidots kādreizējās Mores pagasta katlumājas telpās, ģimenes vai personas ar trūcīgas vai maznodrošinātas personas statusu, personas pensijas vecumā, ģimenes, kurās ir personas ar funkcionāliem traucējumiem, kā arī ģimenes un personas krīzes situācijā varēs izmantot dušu, veļasmašīnu un veļas žāvētāju.

Jaunajās telpās ar laiku paredzētas arī dažādas brīvā laika pavadīšanas iespējas; tā kalpos arī kā tikšanās vieta Mores pagasta senioriem. Sociālo pakalpojumu centru varēs izmantot arī skolēni no blakus esošās Mores pamatskolas, kuru apmeklē bērni ar intelektuālās attīstības traucējumiem ne tikai no Mores, bet arī no Siguldas un citām novada vietām.  

Pakalpojumus Mores pagasta iedzīvotāji varēs saņemt darbdienās, iepriekš piesakoties Mores Sociālo pakalpojumu centrā pirmdienās no plkst. 9.00 līdz 15.00. Trūcīgajiem un maznodrošinātajiem iedzīvotājiem pakalpojumi būs bez maksas, un tos varēs saņemt, uzrādot pašvaldības Sociālā dienesta izsniegtu lēmumu.

Mores Amatu mājas pārbūves projekta pirmā kārta īstenota ar Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai finansiālu atbalstu. 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi