×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-03-26
Pateicības dienas pasākumā godināti novada nevalstisko organizāciju pārstāvji

Jau vairāk nekā 10 gadus Siguldas novadā tradicionāli notiek nevalstisko organizāciju Pateicības diena „Palīdzot citiem, palīdzi sev”. Arī šogad, 22. martā, kultūras centrā „Siguldas devons” Siguldas novada Sociālā dienesta vadītāja Kristīne Freiberga klātesošos Siguldas novada pašvaldības Sociālā dienesta Dienas centra biedrību, klubiņu, atbalsta grupu un nevalstisko organizāciju vadītājus, aktīvistus un visus dalībniekus sveica ar pateicības vārdiem. Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs kā sveicienu brīvprātīgajiem dāvināja siltus un garšīgus kliņģerus.​

Organizāciju vadītāji un aktīvisti tika sveikti ar koncertu un dāvanām. Šogad pateicības saņēma Ruta Kupce, Lauma Ņikiforova, Lilita Pladare, Mārīte Grantiņa, Mārīte Vilciņa, Lilita Meņģele, Gunta Mitre, Dzintra Bumbule, Marina Babičeva, Anita Zuša, Alfons Jumiķis, Vija Brikmane, Ruta Jansone, Ivars Selga, Jānis Brikmanis, Inga Ķeizare, Dzintra Meldere, Anita Čivča, Juris Ivars Čivčs, Eva Viļķina, Rudīte Priede, Skaidrīte Roštoka, Dzintra Siliņa, Lita Zūkere, Andris Zvirbulis, Antonija Sabule, Zaiga Sula, Ņina Kudrjašova, Ināra Naudiņa, Renāte Liepiņa, Regīna Gusarova, Aija Ļipko, Valentīna Diļevka, Rita un Gunārs Dagineli, Marija Antoškina, Skaidrīte Reikovska, Ģertrūde Līvmane, Laima Zālīte, Rita Rusiņa, Rita Vagale, Irēna Krastiņa, Ilga Smeltere, Kārlis Švirksts, Irisa Zommere, Inonanta Millere, Arvīds Auzenbergs.

Paldies Siguldas novada pašvaldībai un Sociālā dienesta vadītājai Kristīnei Freibergai par atbalstu, paldies visiem kultūras centra „Siguldas devons” darbiniekiem, Sporta pārvaldei un sporta dzīves entuziastam Jānim Turauskim, kā arī fotogrāfam Albertam Linartam.

Svētkus skaistus un sirsnīgus palīdzēja veidot sieviešu vokālais ansamblis „Melodija” un vadītāja Inga Jansone, vīru  vokālais ansamblis „Saltavots” un vadītāja Ārija Aņēna, Antras Zūkeres vadītie deju kolektīvi „Preilene” un „Sniegaroze”, biedrības „Cerību spārni” deju grupa un vadītāja Inga Žvīgure, deju grupa „Amulets” no Mālpils, kuru vada Baiba Basaraba un Dagnijas Liepiņas vadītais deju kolektīvs „Sidrabdancis”.

Informāciju sagatavoja:
Sociālā dienesta Dienas centra vadītāja
Ilona Eļēna


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi