×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-03-28
Šonedēļ Siguldas novadā: Gada balva sportā, badmintona turnīrs, orķestru konkurss un citi pasākumi
Šajā nedēļas nogalē kultūras centrā „Siguldas devons” norisināsies „Siguldas novada Gada balvas sportā” apbalvojumu ceremonija, kurā tiks godināti novada labākie sportisti, komandas un treneri; tiks sveikti arī Siguldas novada jaunieši, kuri ieguvuši pirmās vietas Latvijas čempionātos. Kultūras cienītāji aicināti apmeklēt X Latvijas pūtēju orķestru konkursu, kas notiks kultūras centrā „Siguldas devons” un koncertzālē „Baltais flīģelis”, un Siguldas koru apriņķa koru koncertu Siguldas 1. pamatskolā. Savukārt Siguldas Sporta centrā no 29. līdz 31. martam norisināsies Eiropas badmintona U-17 reitinga turnīrs un vienlaicīgi „Yonex 25” Siguldas atklātais starptautiskais jauniešu čempionāts U-11 līdz U-15 vecuma grupām.
 
Piektdien, 29. martā
  • Plkst. 9.00 Eiropas badmintona U-17 reitinga turnīrs „Yonex Latvia U-17 International” Siguldas Sporta centrā.
    Vienlaicīgi notiks arī „Yonex 25” Siguldas atklātais starptautiskais jauniešu čempionāts U-11 līdz U-15 vecuma grupām. Sacensībās kopumā startēs vairāk nekā 210 dalībnieki no 16 valstīm. Papildu informācija skatāma šeit
  • Plkst. 11.00 lasītveicināšanas projekta „Mūsu mazā bibliotēka” nodarbība par Pšemislava Vehteroviča grāmatu „Lūdzu, apskauj mani” Siguldas novada bibliotēkā.
  • Plkst. 16.00 mūzikas menedžeres Gunas Zučikas iedvesmas stāsta lekcija koprades telpā „Coworking Sigulda”.
    Guna Zučika ir viena no Latvijā pazīstamākajām un veiksmīgākajām mūzikas menedžerēm. Ilgus gadus bijusi grupas „Prāta vētra” menedžere starptautisko sakaru veidošanā, bet kopš 2015. gada rudens Guna strādā ar grupu „Carnival Youth”. Pieteikties lekcijai iespējams, rakstot uz e-pasta adresi coworking.sigulda@gmail.com. Dalības maksa – 15 eiro,Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem 10% atlaide. Papildu informācija aplūkojama šeit.
  • Plkst. 19.00 apbalvojumu ceremonija „Siguldas novada Gada balva sportā 2018” kultūras centrā „Siguldas devons”.
    Svinīgajā pasākumā 17 nominācijās tiks godināti Siguldas novada labākie sportisti, komandas un treneri. Šogad tiks sveikti arī Siguldas novada jaunieši, kuri ieguvuši pirmās vietas Latvijas čempionātos – kopumā vairāk nekā 40 jaunie sportisti.
    Balvu pasniegšanas ceremonijā par lielisku atmosfēru rūpēsies mūzikas grupa „The Coco'nuts”, bet vakara vadītāja lomā iejutīsies šarmantais Markus Riva. Visi nominanti, sporta mīļotāji, atbalstītāji un citi interesenti laipni aicināti uz svinīgo balvu pasniegšanas ceremoniju! Ieeja pasākumā – bez maksas. Papildu informācija šeit.
 
Sestdien, 30. martā
  • Plkst. 9.00 Eiropas badmintona U-17 reitinga turnīrs „Yonex Latvia U-17 International” Siguldas Sporta centrā.
  • No plkst. 10.00 līdz 16.00 X Latvijas pūtēju orķestru konkurss koncertzālē „Baltais flīģelis”, kurā spēlēs orķestri: „Salaspils”, „Dekšāres”, „Lejasciems”, „Kazdanga”, „Pociems”, „Bauska”, „Skaistkalne”, „Krustpils”, Dikļu, Siguldas pagasta un Strenču novada kultūras centra pūtēju orķestri. Savukārt no plkst. 10.00 līdz 18.00 kultūras centrā „Siguldas devons” uzstāsies: „Dobele”, „Lemisele”, „Ugāle”, „Enkurs”, „Tukums”, „Signāls”, „Cēsis”, „Intermezzo”, „Tālavas taurētājs”, „Ikšķile”, „Madliena”, Rēzeknes novada un Jāņa Ivanova Rēzeknes Mūzikas vidusskolas, Staņislava Broka Daugavpils Mūzikas vidusskolas, Jelgavas Mūzikas vidusskolas pūtēju orķestri, Inčukalna novada, Gulbenes kultūras centra, Naujenes Mūzikas un mākslas skolas un Talsu pūtēju orķestri.
    Konkursa obligāto repertuāru veido Sergeja Austra Universa, Andra Baloža oriģinālskaņdarbi un Jāzepa Vītola tautas dziesmu apdares Mārtiņa Birņa aranžējumā. Konkurss norisināsies 30. un 31. martā. Ieeja – bez maksas. Papildu informācija šeit.
  • Plkst. 13.00 Latvijas Jaunatnes basketbola līgas U-19 spēle Sigulda–Daugavpils Siguldas Sporta skolā.
  • Plkst. 13.30 bezmaksas peldēšanas nodarbība cilvēkiem ar speciālām vajadzībām Siguldas Sporta centrā.
    Nodarbībai jāpiesakās iepriekš, zvanot uz tālruņa numuru 26879835.
  • Plkst. 14.00 Siguldas koru apriņķa koru koncerts Siguldas 1. pamatskolā.
    Koncertā piedalīsies jauktie, sieviešu, vīru un senioru kori no Ādažu, Carnikavas, Garkalnes, Inčukalna, Krimuldas, Mālpils, Saulkrastu, Sējas, Ropažu un Siguldas novada. Ieeja – bez maksas. Papildu informācija apskatāma šeit
 
Svētdien, 31. martā
  • Plkst. 9.00 Eiropas badmintona U-17 reitinga turnīrs „Yonex Latvia U-17 International” Siguldas Sporta centrā.
  • Plkst. 10.30 X Latvijas pūtēju orķestru konkurss kultūras centrā „Siguldas devons”.
    Līdz plkst. 13.00 konkursu turpinās IV – augstākās un V – visaugstākās grūtības pakāpes orķestri: „Horizonts”, „Zelmeri PRO”, „Ventspils”, Madonas pūtēju orķestris un Siguldas Absolventu orķestris; no plkst. 13.30 līdz 16.00 muzicēs „Auseklītis”, „Fanfara”, Jāzepa Mediņa Rīgas Mūzikas vidusskolas un Latvijas Universitātes pūtēju orķestri. Ieeja – bez maksas.
  • Plkst. 11.00 Latvijas Jaunatnes basketbola līgas U-14 Z spēle Sigulda–Rīga/A.Kraukļa VEF Siguldas Sporta skolā.
 
 
Izstādes
  • Gleznotājas Madaras Gulbis darbu izstāde „Dažādas sajūtas” Mākslu skolas „Baltais flīģelis” izstāžu telpā
  • Izstāde „Kā veidojās Latvijas Lopkopības un veterinārijas zinātniskais pētniecības institūts” Siguldas pagasta Centra bibliotēkā
  • Mākslas nodaļas 4. klases audzēkņu darbu izstāde „Zvaigžņotā nakts” Mākslu skolā „Baltais flīģelis”
  • Tematiskā izstāde „Iepazīstieties – 2019. gada putns un dzīvnieks – mežirbe un alnis!” Siguldas novada bibliotēkā
  • Mākslas nodaļas audzēkņu 1. semestra labāko darbu izstāde Mākslu skolā „Baltais flīģelis”
  • Mākslu skolas „Baltais flīģelis” 5.–6. klašu audzēkņu zīmējumu izstāde „Herbārijs” Jūdažu Sabiedriskajā centrā
  • Literārā izstāde „Temperamentīgās un stiprās sievietes tēls A. Niedras romānos” Siguldas novada bibliotēkā
  • Literārā izstāde „Viss teātrim ziedots”; aktierim un režisoram Alfrēdam Jaunušanam – 100 Siguldas novada bibliotēkā
  • Literārā izstāde „Rakstniecei Aīdai Niedrai – 120” Jūdažu bibliotēkā
  • Tematiskā izstāde „Kritiskā domāšana, medijpratība un digitālās prasmes” Siguldas novada bibliotēkā
  • Tematiskā izstāde „Gribu visu zināt: zinātniski eksperimenti bērniem kopā ar vecākiem” Mores pagasta bibliotēkā
  • Izstāde „Koši krāsaino, dzīvespriecīgo ilustrāciju meistare Anita Paegle” Siguldas novada bibliotēkā
  • Materiālu izstāde „Allažmuiža un fon Blankenhagenu dzimta” Allažu pagasta bibliotēkā
  • Latvijas mākslas skolu audzēkņu grafikas darbu konkursa „Siguldas līnija” izstāde kultūras centrā „Siguldas devons”

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi