×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-03-29
Aizvadīts projekta „Mūzikas republika” atklāšanas pasākums

27. martā jauniešu satikšanās vietā „Pabūt” norisinājās projekta „Mūzikas republika” atklāšanas pasākums, kurā ar fantastisku mini koncertu un iedvesmojošiem pieredzes stāstiem klausītājus priecēja mūziķi no grupas „Oranžās Brīvdienas”, Artis Gāga, Pēteris Lunde, Juris Kaukulis, Kaspars Tobis, Uģis Eihvalds, Teodors Kerimovs, Rūdolfs Daņiļevičs, Rūta Alise Skuja, Elza Rūta Jordāne un Kārlis Kazāks. Organizatori novērtē mūziķu atsaucību un izrādīto interesi arī turpmāk veicināt jauniešu izaugsmi, organizējot meistarklases.

Pateicoties atbalstītājiem, jauniešu satikšanās vietā „Pabūt” muzikālo prasmju attīstīšanai tagad ir pieejamas klavieres. Lai atbalstītu jauniešu radošo izaugsmi, ikviens joprojām ir aicināts ziedot mūzikas instrumentus.

Projekts „Mūzikas republika” ir divu entuziastisku jauniešu – Markusa Kozlinska un Lotes Katrīnas Cērpas iniciatīva, kuras mērķis ir septiņu mēnešu garumā dot iespēju jauniešiem vismaz vienreiz nedēļā sanākt kopā un muzicēt brīvā vidē, attīstot zināšanas un izpratni par mūziku, klausoties un daloties pieredzē ar jau pieredzējušiem mūziķiem, uzlabojot praktiskās iemaņas dažādu instrumentu spēlē un iemācoties dāvāt otro elpu instrumentiem.

Jauniešiem vecumā no 13 līdz 25 gadiem satikšanās vietā „Pabūt” ir iespēja satikt domubiedrus, ar ko kopā muzicēt un attīstīt gan praktiskās, gan teorētiskās zināšanas par mūziku. Plašāka informācija pieejama šeit vai viesojoties jauniešu satikšanās vietā „Pabūt”, Raiņa ielā 3.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi