×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-04-01
Siguldā notiks jau otrā pop-up „Kultūrkroga” pasākumi

Zaļās villas kvartālā no 12. līdz 14. aprīlim jau otro reizi tiks atvērts pop-up kultūras un saturīgas laika pavadīšanas klubs, kurā visu nedēļas nogali varēs baudīt dažādus kultūras pasākumus – džeza vakaru, kino, koncertus un dejas.

Otrā pop-up „Kultūrkroga” programma:

12. aprīlī plkst. 19.00 „Big Jazz Night”:
Piektdienas vakarā elektroakustiskā „Grupa Lupa” iepazīstinās ar savu debijas albumu un pēc koncerta aicina profesionāļus uz jam session. „Grupa Lupa” dibināta 2018. gadā un apvieno profesionālu mūziķu sastāvu, kas spēlē improvizētu instrumentālu mūziku, izmantojot akustiskos, elektriskos un elektroniskos instrumentus. Ar pārpildītiem koncertiem iepriecinājusi publiku Liepājā, Rīgā, un nu viesosies arī Siguldā. 

13. aprīlī plkst. 19.00 „Kino un dejas”:
Sestdienas vakarā iepazīšanās ar elektroniskās mūzikas vēsturi kulta dokumentālajā filmā „Modulations – cinema for the ear" (filma angļu valodā), pēc kuras taustiņinstrumentālists Kaspars Tobis burs melnbaltas muzikālās ainas. Pēc koncerta dejas dīdžeja piedāvātās mūzikas pavadījumā.

14. aprīlī plkst. 19.00 „Easy Sunday Night”:
Svētdien, noslēdzot notikumu, „Sinfonietta Rīga" kvartets priecēs mūzikas gardēžu ausis akadēmiskās noskaņās. „Sinfonietta Rīga" kvartets savā repertuārā ietver skaņdarbus no praktiski visiem mūzikas vēstures periodiem, kad vien stīgu kvartetam rakstīja, un iesaistās projektos, kuri pārkāpj akadēmiskās mūzikas slieksni. Visērtāk ansamblis jūtas mūsdienu mūzikā. Nozīmīga vieta kvarteta repertuārā ir latviešu mūsdienu komponistu darbiem. Ansamblim savus skaņdarbus veltījuši Andris Dzenītis, Maija Einfelde, Romualds Kalsons, Selga Mence, Anita Mieze un Rihards Zaļupe. Atskaņoti arī Pētera Vaska un Mārtiņa Viļuma kvarteti. Kvarteta repertuārā ietilpst arī Džona Adamsa, Antonina Dvoržaka, Edvarda Grīga, Jozefa Haidna, Metjū Hindsona, Leoša Janačeka, Džordža Krama, Ģērģa Ligeti, Volfganga Amadeja Mocarta, Arvo Pērta, Stīva Reiha un daudzu citu komponistu darbi.

Turpinot tradīciju, arī šoreiz – sestdien un svētdien plkst. 18.00 – būs iespēja iepriecināt garšas kārpiņas vīnziņa Kristapa Bukša vadītās vīna degustācijās. Pieteikšanās uz vīna degustācijām veicama līdz 10. aprīlim, zvanot uz tālruņa numuru 24227370.

Visas trīs dienas darbosies bārs ar daudzveidīgu dzērienu klāstu, kokteiļiem un nelielām uzkodām.

Ieeja pasākumos no 18 gadu vecuma, ieejas maksa 8 līdz 12 eiro. Organizatori informē, ka gan par ieejas biļetēm, gan bārā būs iespējams norēķināties tikai skaidrā naudā. 

Atbalstu notikumam sniedz Siguldas novada pašvaldība. 

Informāciju sagatavoja:
„Kultūrkrogs” vadītājs
Lauris Bimbers

 

Pasākumu laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi