×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-04-02
Siguldas sportistiem godalgotas vietas karatē turnīrā

24. martā „Vidzemes karatē kluba” audzēkņi piedalījās starptautiskā turnīrā „Riga Stars/Fudzi Cup 2019”, kurā piedalījās aptuveni 650 dalībnieku no 44 Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas un Krievijas karatē klubiem – šajā turnīrā Vidzemes karatē komanda izcīnīja 10 godalgotas vietas.

„Vidzemes karatē klubu” šajā turnīrā pārstāvēja arī sportisti no Siguldas – Ivars Melnis, Aleksandrija Sofija Bogdanova un Toms Rāgs. Augsto 1. vietu komandu kumite disciplīnā kopā ar saviem komandas biedriem izcīnīja Ivars Melnis, pieveicot visus sportistus no citiem karatē klubiem; godalgoto 3. vietu izcīnīja arī Aleksandrija Sofija Bogdanova individuālajā kategorijā meitenes U14-47 kg kumite disciplīnā, kā arī Aleksandrija kopā ar komandas biedreni, valmierieti Alīnu Evelīnu Veidemani, izcīnīja 3. vietu komandu kumite disciplīnā. 

„Vidzemes karatē klubs” sveic sportistus un viņu vecākus, kā arī pateicas par piedalīšanos arī siguldietim Tomam Rāgam, kurš šajās sacensībās guva labu pieredzi, kas palīdzēs izcīnīt uzvaras nākamajos turnīros.

Informāciju sagatavoja:
„Vidzemes karate kluba” treneris 
Maksims Halatins


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi