×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-04-02
Laurenču sākumskolas skolēnu mācību ekskursijas martā

Piedaloties Eiropas Sociālā fonda projektā „Atbalsts izglītojamo individuālo kompetenču attīstībai”, Laurenču sākumskolas skolēni martā devās vairākās mācību ekskursijās.

1. martā 4. b un 6. a klases audzēkņi devās dabaszinību mācību ekskursijā „Izzini, izpēti un piedzīvo!”, kurā apmeklēja izglītojošu nodarbību „Iepazīsties – koks!”. Nodarbības laikā skolēni uzzināja par meža audzēšanas vēsturi Latvijā, par dabas procesiem, kas ietekmē Latvijas meža struktūru, par zinātnes sasniegumiem, kuri sekmē ātrāku, produktīvāku un veselīgāku meža augšanu nākotnē. Skolēniem bija iespēja darboties praktiski, kā arī piedalīties viktorīnā, spēlēt dažādas no koka radītas spēles.

21. martā 2. c klases skolēni devās dabaszinību mācību ekskursijā uz Dabas muzeju Rīgā, kur piedalījās izglītojošā mācību nodarbībā par meža dzīvnieku – āpsi un viņa kaimiņiem caur gadalaiku ritējumu. Mācību vizītes laikā skolēni iepazina Dabas muzeja piedāvātās modernās un interaktīvās ekspozīcijas, kā arī daudzveidīgās izstādes un dabas bagātību kolekcijas, tādējādi papildinot zināšanas, kas noderēs ne tikai dabaszinību, bet arī citās mācību stundās.

26. martā 3. a klases skolēni projekta „Atbalsts individuālo kompetenču attīstībai” ietvaros devās uz Ziemeļvidzemes reģiona sadzīves atkritumu apstrādes un noglabāšanas vietu poligonā „Daibe”, kā arī piedalījās Dabas un tehnoloģijas parka „URDA” piedāvātajās nodarbībās, izzinot tēmu „Gaiss”.

Savukārt 27. martā uz Dabas un tehnoloģiju parku „URDA” mācību ekskursijā devās 1. a klases audzēkņi.

 

Patstāvīgi projekta ietvaros:

  • piesaistīti vairāki pedagoga palīgi STEM un vides jomā, kas palīdz katram izglītojamajam veicināt personīgo izaugsmi mācību procesā;
  • realizēta interešu izglītības programma „Vides pulciņš” , kurā izglītojamie pēta, eksperimentē, paplašina savas zināšanas dabas zinību jomā, apgūst 3D modelēšanas iemaņas – prasmi strādāt 3D modelēšanas programmās un mācās izprast 3D printera izmantošanas iespējas un attīsta savu radošo domāšanu.

Informāciju apkopoja:
Laurenču sākumskolas direktora vietniece izglītības jomā
Tīna Blūma


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi