×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-04-03
Labdarības akcijā „Paēdušai Latvijai” aicina ziedot pārtikas produktus

Sestdien, 6. aprīlī, no plkst. 11.00 līdz 21.00 lielākajos „Rimi” veikalos, tajā skaitā veikalā „Rimi Sigulda” tirdzniecības centrā „Šokolāde” Strēlnieku ielā 2 norisināsies labdarības akcija „Paēdušai Latvijai”. Tās laikā ikviens aicināts papildus saviem ikdienas pirkumiem iegādāties produktus un piepildīt pārtikas paku, lai palīdzētu trūkumā nonākušajiem – ģimenēm ar bērniem, senioriem un personām ar invaliditāti. 

Akcijas laikā veikalos būs pieejami īpaši sagatavoti maisiņi, kurus organizētāji aicina piepildīt ar pārtikas produktiem ar ilgu derīguma termiņu: putraimiem, mannu, auzu pārslām, makaroniem, rīsiem, miltiem, eļļu, gaļas vai zivju konserviem, sāli, cukuru, margarīnu, riekstiem, pākšaugiem, saldumiem un citiem ilgi uzglabājamiem produktiem. Piepildītās pārtikas pakas jānodod brīvprātīgajiem – veikalā „Rimi Sigulda” tie būs biedrības „Cerību spārni" darbinieki un Siguldas katoļu draudzes jaunieši.

Iepriekšējās akcijas „Paēdušai Latvijai” laikā 2018. gada novembrī „Rimi” veikalos tika nokomplektētas 7347 pārtikas pakas, palīdzot 2450 trūkumā nonākušām ģimenēm. Siguldā pērnās akcijas laikā tika nokomplektētas 423 pārtikas pakas, kas pusgada garumā ik mēnesi tiek izdalītas trūkumā nonākušajām ģimenēm Siguldas novadā; martā šādu palīdzību saņēmušas 37 novada ģimenes un 31 persona ar invaliditāti. 

Detalizētāka informācija par akciju un veikaliem, kuros akcija norisināsies, atrodama programmas „Paēdušai Latvijai” tīmekļa vietnē.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi