×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-04-03
Nodarbinātības valsts aģentūra aicina darba meklētājus uz Karjeras dienām

Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) no 8. līdz 12. aprīlim rīko akciju „Karjeras dienas darba meklētājiem”, kuras laikā ikviens iedzīvotājs, kas meklē darbu vai domā par darba maiņu, varēs saņemt atbalstu darba meklēšanā un karjeras veidošanā. Akcija norisināsies arī NVA Siguldas filiālē, Dārza ielā 2A.

Darba meklētāji, piedaloties NVA Karjeras dienu aktivitātes un tiekoties ar darba devējiem un tautsaimniecības nozaru pārstāvjiem, uzzinās kādas darba iespējas konkrētā reģionā piedāvā uzņēmēji, izvērtēt arī pašu spējas uzņēmējdarbībā un noskaidrot, kāds atbalsts ir pieejams uzņēmējdarbības vai pašnodarbinātības uzsākšanai. Darba interviju simulācijās profesionāla karjeras konsultanta vadībā darba meklētāji varēs izspēlēt dažādas ar darba pārrunām saistītās situācijas un lomas, lai praktiski sagatavotos intervijām ar darba devējiem. Darba interviju treniņiem ir jāpiesakās iepriekš, izvēloties individuālo vai grupu treniņu.

Darba devējiem Karjeras dienās būs iespēja klātienē tikties ar motivētiem darba meklētājiem un iepazīstināt viņus ar darba un profesionālās izaugsmes izredzēm savos uzņēmumos. Dalībai akcijā jau pieteikušies novadu uzņēmējdarbības centru vadītāji, biznesa inkubatoru pārstāvji un citi uzņēmēji, kas pārstāv dažādas nozares un Karjeras dienās prezentēs savus uzņēmumus un informēs par brīvajām darba vietām.

Akciju „Karjeras dienas darba meklētājiem” NVA pirmo reizi rīkoja 2018. gada rudenī. Pērn akcijā piedalījās vairāk nekā trīs tūkstoši darba meklētāju un 190 darba devēju un biznesa atbalsta organizāciju pārstāvji. Darba meklētājiem tika piedāvātas vairāk nekā pusotrs tūkstotis brīvo darbavietu, bet lielākais darbaspēka pieprasījums bija aizsardzības, klientu apkalpošanas, autopārvadājumu un autobūves nozarēs.

Papildu informācija pieejama šeit.

Dalība Karjeras dienu aktivitātēs – bez maksas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi