×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-04-08
Siguldas Valsts ģimnāzijā notiks informācijas dienas
24. un 26. aprīlī Siguldas Valsts ģimnāzija aicina skolēnus un viņu vecākus uz informācijas dienām, lai iepazīstinātu ar piedāvātajām izglītības programmām un uzņemšanas kārtību skolas 7. un 10. klasē.
 
Informācijas diena par uzņemšanu ģimnāzijas 7. klasē 2019./2020. mācību gadā notiks trešdien, 24. aprīlī, plkst. 18.00 skolas zālē.
 
Vecāki un skolēni tiks informēti par Siguldas Valsts ģimnāzijas piedāvātajām pamatizglītības otrā posma izglītības programmām – valodu virziena programmu un matemātikas, dabaszinību un tehnikas virziena izglītības programmu, kā arī iepazīties ar izglītojamo uzņemšanas kārtību, pieteikšanos, dokumentu iesniegšanu, iestājpārbaudījumu organizēšanas kārtību un citiem vecākus interesējošajiem jautājumiem.
 
 
Tiem Siguldas novada 6. klašu skolēniem, kuri vēlas savas mācības turpināt Siguldas Valsts ģimnāzijas 7. klasē, tiek organizēts Siguldas Valsts ģimnāziju izzinošs pasākums „Redzi, vari, dari” 24. aprīlī no plkst. 13.00 līdz 15.30. Pasākumā tiks piedāvātas dažādas jomas aptverošas radošas darbnīcas, kurās skolēniem būs iespējams iepazīt dažādās skolas izglītības programmas, darboties komandās, iepazīt savas spējas un iegūt informāciju par skolu. Pieteikšanās pasākumam Siguldas Valsts ģimnāzijas tīmekļa vietnē līdz 12. aprīlim. 
 
Savukārt informācijas diena par uzņemšanu Siguldas Valsts ģimnāzijas 10. klasē 2019./2020. mācību gadā notiks piektdien, 26. aprīlī, plkst. 18.00 skolas zālē. Vecāki un skolēni tiks informēti par Siguldas Valsts ģimnāzijas piedāvātajām vidējās izglītības programmām – matemātikas, dabaszinību un tehnikas virziena izglītības programmu un vispārizglītojošā virziena izglītības programmu; tāpat būs iespēja apspriest piedāvāto programmu saistību ar skolēnu karjeras izvēli un iepazīties ar izglītojamo uzņemšanas kārtību, pieteikšanos un dokumentu iesniegšanu, iestājpārbaudījumu saturu un organizēšanas kārtību, klašu komplektēšanu, skolas tradīcijas un pasākumus un citus vecākus interesējošos jautājumus.
 
Informācijas dienu laikā būs arī iespēja tikties ar skolas administrāciju un uzdot sev interesējošos jautājumus.
 
 
Informāciju sagatavoja:
Siguldas Valsts ģimnāzijas 
direktora vietniece izglītības jomā 
Inguna Vuškāne

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi