×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-04-10
Siguldas regbisti iekļauti Latvijas izlases kandidātu lokā

Latvijas regbija izlase kopā ar jauno treneri Geriju Vokeru uzsākusi gatavošanos maijā paredzētajām Eiropas Nāciju kausa izcīņas spēlēm ar Dāniju un Norvēģiju. Izlases 38 kandidātu lokā arī divi regbija kluba „Sigulda” regbisti – Raimonds Rudzāts un Kristaps Bērze.

Angļu regbija speciālists Gerijs Vokers Latvijas izlases vadības grožus pārņēma šoziem, amatā nomainot Krievijas speciālistu Sergeju Lisko, un kandidātus uz pirmo treniņu pulcēja 17. martā. Kā īstermiņa mērķi Vokers ir izvirzījis atgriešanos Eiropas Ziemeļu konferences 1. divīzijā, bet kā ilgtermiņa – vismaz 34. vietas sasniegšanu pasaules rangā, kas būtu par vienu vietu augstāk nekā Latvijas izlasei izdevās iespēt 2007. gadā. Pašlaik Latvijas izlase pasaules reitingā ierindojas 57. vietā 105 valstu konkurencē, 1. vietā jau vairākus gadus nemainīgi atrodas Jaunzēlandes valstsvienība.

Pēc intensīva sagatavošanās cikla, Latvijas izlase 4. maijā Baldonē tiksies ar Dānijas izlasi, savukārt 25. maijā Oslo Latvija mērosies spēkiem ar Norvēģiju. Vēl bez šīm divām komandām Ziemeļu konferences 2. divīzijā spēlē arī Somija un Austrija – abas šīs komandas Latvijas izlase jau uzveica pērn rudenī, kas šobrīd ļauj ierindoties 1. vietā grupā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi