×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-04-10
Sāksies asfaltseguma atjaunošanas darbi Institūta un Mores ielā

Ceturtdien, 11. aprīlī, sāksies asfaltseguma virskārtas atjaunošanas darbi Institūta ielas posmā no Zinātnes ielas līdz autoceļam A2, kā arī Mores ielā. Darbus veiks iepirkumu konkursā uzvarējušais uzņēmums SIA „GP Holding”, un Siguldas novada pašvaldība abu ielu remontdarbos investēs turpat 151 tūkstoti eiro.

Remontdarbu laikā šajās ielās plānoti satiksmes ierobežojumi – transporta kustībai Mores iela un Institūta ielas minētais posms tiks slēgts, aicinām pievērst uzmanību satiksmes organizācijas shēmai. Institūta un Mores ielas remontdarbus labvēlīgu laikapstākļu gadījumā plānots pabeigt 40 dienu laikā.

Jau ziņots, ka Siguldas novada pašvaldība ielu un ceļu uzturēšanai, kā arī remontdarbiem un projektēšanai šogad paredzējusi vairāk nekā 7,5 miljonus eiro. Informācija par turpmākajiem šogad plānotajiem ielu un ceļu pārbūves un remontdarbiem tiks publicēta pašvaldības tīmekļa vietnē – aicinām sekot līdzi aktualitātēm.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Ul Dze
- 2019-04-11 16:05

Vai 13 un 9 autobusu pietura/galapunkts būs slēgta/pārcelta...?

Atbilde: Ul Dze
Administrācija
- 2019-04-11 16:38

Labdien!

Pieturvieta tuvākajā laikā tiks pārcelta uz pieturu pie Institūta un Zinātnes ielas krustojuma. Lūdzam sekot līdzi pieturvietā izvietotajai informācijai.

Pasākumi