×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-04-11
Aicina pieteikties bezmaksas mācībām velosipēda vadītāja apliecības iegūšanai

Līdz 10. maijam Siguldas novada Pašvaldības policija aicina novada iedzīvotājus no 10 gadu vecuma pieteikties bezmaksas velosipēda vadītāja apmācībām, kas notiks 23., 27. un 30. maijā plkst. 15.00 Siguldas pilsētas vidusskolā. Ceļu satiksmes drošības direkcijas pārstāvju sagatavoto eksāmenu visu trīs nodarbību apmeklētāji varēs kārtot 3. jūnijā plkst. 12.00.

Aprīlī jau uzsākts pirmais velosipēdu vadītāju apmācību kurss Siguldas pilsētas vidusskolas skolēniem, savukārt maijā apmācībās piedalīsies Siguldas 1. pamatskolas, Mores un Allažu pamatskolas skolēni.

Velosipēda vadītāju bezmaksas kursiem var pieteikties Siguldas novada Pašvaldības policijā Ausekļa ielā 6, līdzi ņemot pasi, personas apliecību vai dzimšanas apliecības kopiju un fotokartīti 3x4 cm. Nodarbības tiks organizētas ne vairāk kā 30 cilvēku grupā.

Siguldas novada Pašvaldības policija bezmaksas mācības velosipēda vadītāja apliecības iegūšanai organizē kopš 2011. gada. Pērn Pašvaldības policijas rīkotajās apmācībās vadītāja apliecību ieguva 201 novadnieks.

Papildu informācija pieejama, zvanot uz tālruņa numuru 67972008 vai rakstot uz e-pasta adresi policija@sigulda.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi