×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-04-11
Siguldā ar koncertu atgriezīsies poproka māksliniece LP jeb Laura Pergolici

2. jūlijā gleznainajā Siguldas pilsdrupu estrādē uzstāsies pasaulslavenā indī un poproka māksliniece LP (Laura Pergolici). Ukuleles spēlēšana un svilpošana, kas trāpīgi papildina kompozīcijas, kļuvusi par dziedātājas firmas zīmi.

Lauras Pergolici pašas sacerētais megahits „Lost On You”, kuram radītais klips „YouTube” vietnē ir ticis skatīts vairāk nekā 250 miljonus reižu, ir atnesis dziedātājai vispasaules atpazīstamu, padarot viņu par vienu no mūsdienu popmūzikas fenomeniem.

Tagad mūziķe savu dziesmu kontu papildinājusi ar nu jau piekto pilnapjoma albumu „Heart To Mouth”. Jaunā albuma vārdā nodēvēta visa turneja, līdz ar to koncertprogrammā papildus jau labi pazīstamajiem hitiem izskanēs arī jaunie „Girls Go Wild”, „Shaken”, „Special” un „Recovery”.

Pati LP par saviem koncertiem stāsta: „Man visi mani klausītāji ir viena liela ģimene. Kad ieraugi degošas acis un saproti, ka tava mūzika iekļūst tajās, tās ir ar neko nesalīdzināmas sajūtas, īsts brīnums! Un es saprotu, ka maniem faniem absolūti vienalga, kā izskatos, cik veca esmu, galvenais ir tas, ka viņi iedziļinās dziesmās un saņem to vēstījumu, ko vēlos viņiem nodot. Mīlestība mūs vieno.”

Biļetes iepriekšpārdošanā no 12. aprīļa pieejamas „Biļešu serviss” tīklā. Biļetes cena no 29 eiro,Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem – 20% atlaide. (Pie ieejas būs jāuzrāda derīga ID karte.)


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi