×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-04-15
Siguldas Sporta centrs atzīmē divu gadu jubileju

Siguldas Sporta centrs 15. aprīlī svin savu divu gadu jubileju, tādēļ līdz pat Lieldienām ikvienu klientu priecēs ar vairākiem pārsteigumiem.

Lai vieglāk būtu sagaidīt saulaino vasaru, līdz svētdienai, 21. aprīlim, Ūdens atrakciju parks būs pieejams ar 25% atlaidi, savukārt tie, kas dosies uz Spēka zāli vai jebkuru grupu nodarbību, saņems atlaižu kuponu 25% vērtībā Ūdens atrakciju parkam, kuru varēs izmantot līdz 20. jūnijam.

Kopš Siguldas Sporta centra atvēršanas 2017. gada aprīlī, tas ir apmeklēts vairāk nekā 273 tūkstošu reižu. Šobrīd Siguldas Sporta centrs piedāvā uz pusi vairāk grupu nodarbības nekā savā pirmajā darbības gadā. Šogad uzsāktas vairākas jaunas grupu nodarbības – vispārējās fiziskās nodarbības bērniem un jauniešiem, zumba, tabata, vispārattīstošā vingrošana skolēniem, body bike, klinšu kāpšana un teniss, kā arī tika izveidota Peldētapmācības skola, kurā septiņās dažāda vecuma grupās savas peldētprasmes uzlabo vai no jauna iegūst vairāk nekā 330 bērnu. Arī turpmāk Siguldas Sporta centrs savus klientus pārsteigs ar jaunām nodarbībām, tāpat ir plānots izveidot boksa zonu, paplašināt body bike nodarbību skaitu, palielināt inventāru, kā arī turpināt Peldētapmācības skolas attīstību.

Atzinīgi novērtējot Siguldas Sporta centra infrastruktūru, kas nodrošina iespēju kvalitatīvi sagatavoties sacensību startiem, Sporta centrā treniņus aizvada ziemas sporta veidu pasaules līmeņa sportisti un viņu treneri no 15 valstīm.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi