×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-04-16
Depo ielas futbola laukumā tiek veikta zālāja atjaunošana

Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvalde informē, ka Depo ielas sporta laukumā, Depo ielā 3, aprīlī tiek veikti futbola laukuma zāliena atjaunošanas darbi. 

Lai uzlabotu zāliena kvalitāti, šonedēļ Depo ielas sporta laukumā veikti smilšošanas darbi, kas ir neiztrūkstoša sporta zālienu uzlabošanas un atjaunošanas sastāvdaļa. Zāliena laukums pēc smilšošanas kļūst līdzenāks, augsnes sastāvs uzlabojas, tas kļūst nestspējīgāks un ūdens caurlaidīgāks. Ņemot vērā, ka zāliena veģetācija vēl nav sākusies, jebkāda fiziska iedarbība uz to var neatgriezeniski bojāt sakņu sistēmu, kā arī ievērojami samazināt veikto smilšošanas darbu rezultātu, tādēļ, lai nodrošinātu kvalitatīva dabīgā zāliena izveidošanos laukumā, iedzīvotāji tiek aicināti līdz jūnija sākumam neizmantot zāliena laukumu sporta aktivitātēm.

Depo ielas futbola laukuma zāliena uzlabošanas darbi tiek organizēti sadarbībā ar biedrību „FK SIgulda", darbus veic SIA „Galantus”, pašvaldības finansējums darbu veikšanai – blietēšanai un smilšošanai – ir vairāk nekā 2500 eiro. 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi