×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-04-16
Iespēja noskaidrot un mainīt vēlēšanu iecirkni Eiropas Parlamenta vēlēšanās

Siguldas novada vēlēšanu komisija aicina jau laikus pirms Eiropas Parlamenta vēlēšanām noskaidrot savu vēlēšanu iecirkni. Nepieciešamības gadījumā vēlēšanu iecirkni ir iespējams mainīt.

Iecirkni, kurā vēlētājs reģistrēts Eiropas Parlamenta vēlēšanām, var noskaidrot:

- paziņojumā, ko vēlētājam pa pastu uz deklarētās dzīvesvietas adresi Latvijā izsūta Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde (marta beigās);
- Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes e-pakalpojumā „Vēlēšanu iecirkņa noskaidrošana”;
- zvanot uz  Centrālās vēlēšanu komisijas uzziņu tālruni 67049999.

Ja sākotnēji piešķirtais vēlēšanu iecirknis vēlēšanu dienā būs grūti sasniedzams, līdz 7. maijam iecirkni var mainīt uz jebkuru citu iecirkni Latvijā vai ārvalstīs.

Reģistrēties balsošanai citā iecirknī iespējams:

  • tiešsaistē, izmantojot Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes e-pakalpojumu „Vēlēšanu iecirkņa noskaidrošana un maiņa”;
  • klātienē, piesakot iecirkņa maiņu jebkurā pašvaldības dzīvesvietas deklarēšanas iestādē vai Latvijas Republikas diplomātiskajā un konsulārajā pārstāvniecībā (jāaizpilda iesniegums un jāuzrāda personu apliecinošs dokuments).

Eiropas Parlamenta vēlēšanās vēlētāju uzskaite tiek veikta Vēlētāju reģistrā, un katrs vēlētājs tiek iekļauts noteikta iecirkņa vēlētāju sarakstā, kur jābalso vēlēšanu dienā. Iecirkņu vēlētāju sarakstus sadarbībā ar pašvaldībām izveido Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde. Sākotnēji vēlētāji tiek iekļauti tā iecirkņa vēlētāju sarakstā, kas atbilst vēlētāja reģistrētajai dzīvesvietai Latvijā.

Papildu informācija aplūkojama Centrālās vēlēšanu komisijas tīmekļa vietnē.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas novada vēlēšanu komisijas sekretāre
Madara Skrastiņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi