×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-04-16
Aizvadītas „Yonex X” sezonas noslēdzošās sacensības badmintonā

Nedēļas nogalē Siguldas Sporta centrā notika „Yonex X” Latvijas apvienotās badmintona līgas 10. sezonas noslēdzošā 6. posma sacensības. Tika noskaidroti ne tikai posma, bet arī sezonas kopvērtējuma uzvarētāji. Sacensībās kopumā piedalījās vairāk nekā 250 spēlētāji no deviņām valstīm.

Jāatzīmē, ka ir vairāki spēlētāji, kuri piedalījušies visās „Yonex X” Latvijas apvienotās badmintona līgas sezonas sacensībās: Uvis Raivis Kronenbergs, Diāna Lenceviča, Liāna Lenceviča, Toms Nuķis, Salvis Rostoks, Jānis Titavs, Reinis Krauklis, Dāvis Immurs, Kārlis Stafeckis, Andris Lapiņš, Niks Podosinoviks, Uldis Dzirkalis, Sandis Kalniņš, Edgars Saulītis, Roberts Lauris,  Aleksandrs Božeņeckis (Valka) un Wulf Harder.

Sacensībās lietuvietis Tomass Vaškevičius izcīnīja divas zelta un vienu sudraba medaļu. Viņš bija pārāks par Paulu Gurecki vīriešu vienspēlēs, kopā ar brāli Benas Vaškevičius bija labākie vīriešu dubultspēlēs, bet pārī ar Sandru Damaškaiti izcīnīja 2. vietu jauktajās dubultspēlēs, finālā piekāpjoties siguldiešiem Ardim Danielam Bedrītim un Liānai Lencevičai.

Sievietēm A grupā 6. posmā uzvarēja Siguldas badmintona kluba spēlētāja Monika Radovska, kura uzvarēja arī dubultspēlēs kopā ar Anitu Švalbi. Sieviešu vienspēlēs kopvērtējumā 1. vietu izcīnīja siguldiete Anna Kupča. Savukārt sieviešu dubultspēlēs 1. vietu kopvērtējumā izcīnīja Anita Švalbe un Terēze Balode. Cēsiniece Inga Jaunīte kopvērtējumā bija pirmā sieviešu vienspēlēs B grupā un dubultspēlēs kopā ar Beatrisi Ivanovu, pēdējā posmā gan piekāpjoties siguldietēm Diānai Lencevičai un Paulai Mackēvičai.

Sezonas kopvērtējumā lietuvietis Tomass Vaškevičius izcīnīja trīs pirmās vietas – vīriešu vienspēlēs un dubultspēlēs, kā arī jauktajā dubultspēlēs. B grupā vīriešiem vienspēlēs un dubultspēlēs kopā ar Mindaugas Trybas gan posmā, gan kopvērtējumā pārliecinoši labākais bija Saulius Pipyne no Lietuvas pilsētas Biržiem. Vīriešu vienspēlēs C grupā kopvērtējumā 1. vietā Viktors Ivanovs no Cēsīm, bet 6. posmā uzvarēja cits cēsinieks Intars Grimza.

Apkopojot „Yonex X” Latvijas apvienotās badmintona līgas 10. sezonas rezultātus īpaši jāizceļ 3. posms, kas risinājās īsi pirms gadu mijas, pulcējot vislielāko dalībnieku skaitu un valstu pārstāvniecību. Turpmākajos gados tā varētu būt laba tradīcija, rīkot turnīru Ziemassvētku brīvdienu laikā, kad citur sacensības nenotiek un spēlētājiem ir iespēja baudīt Ziemassvētku noskaņas un sagaidīt Jauno gadu Siguldā.

Ieplānots, ka 11. sezonas 1. posms norisināsies Siguldā 14. – 15. septembrī. Pārējie sacensību posmi norisināsies gan Siguldā, gan Inčukalnā.

 


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi