×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-04-16
Siguldas Valsts ģimnāzija saņem Ziemas olimpiskā festivāla čempionu kausu

Pirmdien, 15. aprīlī, Latvijas Sporta federāciju padomes prezidents Einars Fogelis un biedrības darbinieki apmeklēja Siguldas Valsts ģimnāziju, lai sveiktu skolēnus ar uzvaru Latvijas skolu Ziemas olimpiskajā festivālā un izglītības iestādei svinīgi pasniegtu izcīnīto čempionu kausu.

Svinīgā pasākuma laikā Einars Fogelis skolēniem uzsvēra, ka izšķirošais nav tikai gūtās uzvaras, bet svarīgi ikvienam sportistam izaugt par labu cilvēku, un novēlēja, lai sportā gūtais rūdījums palīdz sasniegt dzīvē augstākās virsotnes. Savukārt Ziemas olimpiskā festivāla organizators Juris Titovs skolēnus iedrošināja tiekties olimpisko spēļu virzienā. Siguldas Valsts ģimnāzijas sporta skolotāja atklāja, ka izglītības iestāde mērķtiecīgi gatavojusi audzēkņus Ziemas olimpiskajam festivālam. 

Jau ziņots, ka 2019. gada Latvijas skolu Ziemas olimpiskā festivāla kopvērtējumā ar 12 medaļām (sešas zelta, trīs sudraba un trīs bronzas) uzvaru svinēja Siguldas Valsts ģimnāzija. Ziemas festivāls Ērgļos un Viešūra kalnā pulcēja 1262 skolēnus no 139 skolām, kuru audzēkņi cīnījās par godalgām 14 sporta veidos un lielajā skolu stafetē.

Informācijas avots: www.lsfp.lv


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi