×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-04-18
Ģimnāzijas skolēniem izcili panākumi Valsts vēstures un filozofijas olimpiādēs

17. aprīlī Latvijas Universitātes Lielajā aulā notika 25. Valsts vēstures un 5. Valsts filozofijas olimpiādes uzvarētāju apbalvošanas ceremonija, kurā medaļas ieguva četri Siguldas Valsts ģimnāzijas skolēni: Ivonna Krūmiņa izcīnīja zelta medaļu par piedalīšanos vēstures olimpiādē 9.klasēm, Dairis Mežvinskis saņēma sudraba medaļas gan vēstures olimpiādē 12. klasēm, gan filozofijas olimpiādē, Lotei Katrīnai Cērpai – bronza vēstures olimpiādē 12. klasēm, bet Dārtai Kalniņai – bronza filozofijas olimpiādē.

Valsts vestures olimpiādi 9. klasēm pārstāvēja pieci Siguldas Valsts ģimnāzijas audzēkņi: Ivonna Krūmiņa, Arta Priedniece (audzēknes olimpiādei gatavoja vēstures skolotāja Inese Berga), kā arī Paula Lucāne, Agnese Zaperecka un Matīss Ceriņš (skolēnus olimpiādei gatavoja vēstures skolotāja Inta Romanovska). Olimpiādes tēma bija „Dzīvesveids Latvijā 20. gadsimtā”; olimpiādē kopāpiedalījās 75 skolēni.

Valsts vēstures olimpiādē 12. klasēm piedalījās četri ģimnāzijas skolēni: Dairis Mežvinskis, Lote Katrīna Cērpa, Niklāvs Kadiķis un Jānis Urtāns (skolēnus olimpiādei gatavoja Inta Romanovska). Olimpiādes tēma bija „Padomju laiki Latvijā”, olimpiādē kopum;ā piedalījās 72 dalībnieki.

Savukārt Valsts filozofijas olimpiādi pārstāvēja trīs Siguldas Valsts ģimnāzijas skolēni – Dairis Mežvinskis, Dārta Kalniņa un Elza Rubīna (skolēnus olimpiādei gatavoja skolotāja Anita Ūdre). Olimpiādes tēma bija „Sabiedrība un vērtības”; kopumā olimpiādē piedalījās 57 skolēni.

Sveicam visus olimpiādes dalībniekus un vēlam veiksmi eksāmenos!

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Valsts ģimnāzijas Sabiedrisko zinātņu metodiskā centra vadītāja
Anita Ūdre


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi