×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-04-23
Mākslu skola „Baltais flīģelis” uzņem jaunus audzēkņus

Mākslu skola „Baltais flīģelis” aicina uz atvērto durvju dienām – 23. aprīlī no plkst. 16 00 līdz 19.00 Teātra nodaļā un 24. aprīlī no plkst. 15.00 līdz 18.00 Mūzikas un Mākslas nodaļās. Atvērto durvju dienu laikā būs iespēja uzzināt vairāk par iestādes nākamā mācību gada piedāvājumiem mūzikā un mākslās, kā arī vienoties par individuālām konsultācijām iestājeksāmeniem profesionālās ievirzes izglītības programmās mūzikā. Skolas uzņemšanas pārbaudījumi notiks 4. jūnijā no plkst. 14.00 līdz 17.00.

Teātra nodaļā audzēkņus uzņem no 15 gadu vecuma. Mācību ilgums ir trīs gadi, kuru laikā tiek sniegtas teorētiskas un praktiskas zināšanas aktiermeistarībā, runas un grima mākslā, skatuves kustībā, dejā, pasaules kultūras, teātra un tērpu vēsturē, mūzikas instrumenta spēlē un dziedāšanā, kā arī foto un video mākslās. Audzēkņiem tiek izkoptas savstarpējās saskarsmes un publiskās runas prasmes.

Mūzikas nodaļā audzēkņus uzņem vecumā no septiņiem līdz 12 gadiem un piedāvā apgūt instrumentu spēli šādā programmās:

  • taustiņinstrumetu spēle – klavierspēle, akordeona spēle;
  • stīgu instrumentu spēle – vijoles spēle, čella spēle, ģitāras spēle;
  • pūšaminstrumentu spēle – flautas spēle, klarnetes spēle, saksofona spēle, mežraga spēle, trompetes spēle, trombona spēle, eifonija spēle, tubas spēle. Īpaši tiek aicināti audzēkņi, kuri vēlas apgūt metāla pūšaminstrumentu specialitāti;
  • sitaminstrumentu spēle.

Jau otro gadu skolā būs pieejama populārās un džeza mūzikas nodaļas programma „Mūsdienu ritma mūzika”. Tajā varēs iegūt izglītību vairākās vokālās un instrumentālās mūzikas specialitātēs: klavierspēle, ģitāras, basģitāras, saksofona, sitaminstrumentu spēle un dziedāšanas specialitātē. Šajā programmā uzņem audzēkņus vecumā no 10 gadiem. Lai sniegtu ieskatu populārās un džeza mūzikas nodaļas programmā, 24. aprīlī plkst. 17.00 notiks „Mūsdienu ritma mūzikas” nodaļas koncerts.

Kora klasē ir iespēja apgūt vokālo mūziku.

Mākslas nodaļā audzēkņus uzņem no septiņu gadu vecuma. Skolēniem septiņu gadu garumā ir iespēja apgūt vizuāli plastisko mākslu.

Šogad profesionālās ievirzes klasēm būs iespēja pieteikties arī elektroniski pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv, aizpildot pieteikuma formu „Iesniegums profesionālās ievirzes programmās”. Pieteikumu varēs aizpildīt nepilngadīga skolēna likumiskais pārstāvis. Neskaidrību gadījumā par elektroniskā iesnieguma aizpildīšanu un iesniegšanu iedzīvotāji varēs vērsties Pakalpojumu centrā Raiņa ielā 3 un Siguldas Mākslu skolā „Baltais flīģelis”. Elektroniskā pieteikšanās norisināsies līdz 31. maijam.
 
Veicot reģistrāciju gan elektroniski, gan klātienē skolā, katram skolēnam tiks piešķirts unikāls identifikācijas kods, kas tiks nosūtīts uz pieteicēja norādīto e-pasta adresi. Kopējais saraksts ar skolēniem, kuri atbildīs noteiktajiem kritērijiem un tiks uzņemti profesionālās ievirzes klasēs, tiks publicēts 2019. gada 5. jūnijā pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv.

Papildu informācija par audzēkņu uzņemšanu pieejama tīmekļa vietnē www.baltaisfligelis.lv vai Mākslu skolā „Baltais flīģelis”, Šveices ielā 19.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi