×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-04-26
Aicina pieteikties dalībai Siguldas novada Kultūras konsultatīvajā padomē

Lai veicinātu pašvaldības kultūras politikas īstenošanu, kultūras aktivitāšu un kultūrvides attīstību Siguldas novadā, pašvaldība jaunajam darbības termiņam (2019.–2023. gadam) aicina novada iedzīvotājus, radošo profesiju pārstāvjus, novadā reģistrēto sabiedrisko organizāciju, biedrību un asociāciju pārstāvjus, kā arī novada kultūras iestādēs reģistrēto amatiermākslas kolektīvu deleģētos pārstāvjus pieteikties dalībai Siguldas novada Kultūras konsultatīvajā padomē.

Novada iedzīvotāji, kuri vēlas darboties Siguldas novada Kultūras konsultatīvajā padomē, līdz 10. maijam aicināti iesniegt iesniegumu pašvaldības Pakalpojumu centrā Raiņa ielā 3 vai nosūtīt uz e-pasta adresi pasts@sigulda.lv, kurā norādīta pretendenta profesionālā kompetence un pieredze kultūras jomā.

Siguldas novada Kultūras konsultatīvā padome darbojas kopš 2015. gada. Kultūras konsultatīvās padomes galvenais uzdevums aizvadītajos četros gados bija sekmēt kultūras aktivitāšu un kultūrvides attīstību Siguldas novadā, aktivizēt dialogu starp pašvaldību un sabiedrību, veicinot viedokļu apmaiņu un lēmumu pieņemšanu kultūras jomā. Pašvaldības kultūras nozares darbiniekiem dažādu lēmumu pieņemšanā ir nepieciešamas konsultācijas no attiecīgo jomu profesionāļiem, tādēļ padome ir labs instruments, kā efektīvi un operatīvi pieņemt lēmumus, kas skar kultūras nozari Siguldas novadā.

Atgādinām, ka Kultūras konsultatīvās padomes sēdes ir atvērtas un tajās var piedalīties ikviens interesents, bet padomes lēmējvaru veido 15 sabiedrības pārstāvji, kurus, izskatot saņemtos pieteikumus, apstiprinās Siguldas novada pašvaldības domes deputāti. Plašāka informācija Siguldas novada Kultūras konsultatīvās padomes nolikumā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi